رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۵۶:۳۱ ۲۰۲۵/۱۳/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

شیر بز اگرچه به شکل وسیع و صنعتی کمتر در اختیار مردم قرار می گیرد و تنها افرادی که در روستاها زندگی می کنند امکان دسترسی به آن را دارند، اما این شیر در برخی کشورهای اروپایی به شکل صنعتی و وسیع در اختیار شهروندان قرار می گیرد و حتی به صورت شیرخشک شده نیز در سوپرمارکتها عرضه می شود. درمانگران طب سنتی بر این باورند اگر شیر بز تازه با انجیر سیاه تازه که در فصل تابستان می روید، مصرف شود می تواند تاثیر زیادی در کاهش دردهای آرتروز، روماتیسم و بیماری های مفصلی داشته باشد. در صورتی که افراد به شیرخشک بز یا انجیر سیاه خشک دسترسی داشته باشند، می توانند با اضافه کردن آب به شیر یا خیس کردن انجیر درون آب از خواص درمانی این غذای دارویی بهره ببرند. در برخی متون طب سنتی اشاره شده که درمانگران طب سنتی برای درمان اسهال از شیر گاو در شرایط خاص استفاده می کردند. آنها سنگ رودخانه یا آهن گداخته شده در آتش را درون ظرف شیر می انداختند وبه این ترتیب موجب جوش آوردن شیر گاو می شدند و نوشیدن این شیر را به افرادی که به اسهال مبتلا شده اند، توصیه می کردند. علاوه بر اینها، درمانگران بر این باورند اگر دو برابر وزن شیر گاو به آن آب اضافه کنیم خاصیت مدری دارد و موجب پاکسازی و تخلیه مجاری ادراری می شود. درخصوص درمان بی خوابی با شیر گفته شده است افرادی که دچار خشکی مزاج هستند و این خشکی مزاج موجب شده برخی از فعالیت های مغزی آنها تحت تاثیر قرار بگیرد، می توانند با نوشیدن شیر گاو و دریافت رطوبت آن خواب راحت تری را تجربه کنند. نوشیدن شیر گاو به افرادی که به وسواس، مالیخوولیا، فراوشی و بی خوابی مبتلا هستند کمک می کند تا این اختلال ها را پشت سر بگذراند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب