رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۱۱:۱۰ ۲۰۲۴/۱۴/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

شاید برایتان عجیب باشد وقتی بدانید که درمانگران طب سنتی برخلاف متخصصان طب رایج اعتقادی به نوشیدن روزانه شیر ندارند. آنها به مردم هشدار می دهند که از نگاه طب سنتی شیر از جمله غذاهای دارویی است که مصرف آن باید به قاعده و متناسب با سن و مزاج افراد صورت گیرد. چرا که مصرف بی قاعده شیر ممکن است موجب بروز اختلال در عملکرد اندام های داخلی شده و احتمال ابتلا به بیماری ها را در بدن تشدید کند. این در حالی است که کارشناسان تغذیه و متخصصان طب مدرن دیدگاه متفاوتی دارند و نوشیدن شیر روزانه را برای تمامی گروه های سنی لازم و ضروری می دانند. شیری که امروزه در سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی در اختبار مردم قرار می گیرد از سه بخش آب، پنیر و چربی تهیه می شود که میزان هر یک از این مواد در شیر متغیر است. اگرمیزان هر یک از این مواد آب، پنیر و یا چربی در شیر بیشتر باشد به ترتیب طبع شیر دچار سردی و تری، گرمی و خشکی و سردی و خشکی می شود و خواص درمانی و غذایی ویژه ای پیدا می کند و هر کدام برای درمان یا تسکین یک بیماری مفیدند.
شرایط نوشیدن شیر از نگاه طب سنتی
اولین نکته این است که درمانگران طب سنتی برای نوشیدن شیر هنگام وعده های غذایی به قواعد و ضوابط خاصی معتقدند و مصرف شیر را مفید نمی دانند. آنها بر این باورند حتما باید میان خوردن غذا، نوشیدنی یا خوراکی ترش و شیر فاصله وجود داشته باشد. مثلا اگر فردی در وعده صبحانه، آب پرتقال میل کرده باشد، نباید بلافاصله شیر بنوشد، زیرا این شیر خاصیت خود را از دست می دهد و با ترکیب شدن با پرتقال در معده موجب تولید خلط فاسد می شود. این درمانگران توصیه می کنند، بهتر است بعد از خوردن پرتقال یا آب پرتقال نیم ساعت صبر کنید و بعد شیر بنوشید و اگر ابتدا شیر نوشیده اید باید یک ساعت صبر کندی و تا شیر به طور کامل هصم شود و بعد آب پرتقال وارد دستگاه گوارش شود تا بدن از مضرات ترکیب این دو ماده در امان بماند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب