رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۸:۵۳:۳۲ ۲۰۲۴/۱۴/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

آلو  حرارت بدن را فرو می نشاند و طبیعتی سرد دارد لذا برای افراد گرم مزاج مناسب است. آلو حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و سرگیجه مبتلا می باشند، بهتر است روزانه چند عدد آۀو بمکند. آلو ضد تب وسردردهای صفراوی است. آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل، گردن، شانه موثر است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند. آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است. خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم، نقرس و تصلب شرایین مفید است. مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلوی خام دیر هضم می شود. آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است. آلو سرشار از ویتامنی ها آ، ث، کربوهیدرات، آهن، کلسیم و سایر املاح می باشد. آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است. برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد. برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید. آلو غنی از میزیم، سدیم، فسفر و پتاسیم است. به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می کند. در حفظ سلامتی کبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سسیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفوت و تب های روده ای بسیارحائز اهمیت است. از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد. نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر است. آلوی خشک خواص ضدمیکروبی دارد که می تواند خطر آلودگی گوشت را کم کند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت، به میزان قابل توجهی از رشد میکروب ها جلوگیری می کند. آلو به دلیل کمک به مرطوب ماندن گوشت، کیفیت گوشتی را که دوباره گرم می شود، بهبود می بخشد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب