رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۴:۵۶:۰۹ ۲۰۲۴/۱۴/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

کلیه قسمت های درخت انگور خاصیت دارویی دارد یعنی علاوه بر میوه آن، برگ و هسته حتی دم خوشه انگور قابل استفاده است. از هسته انگور هم روغنی به رنگ زرد مایل به سبز گرفته می شود. این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع است. روغن هسته دارای اسید اولئیک، اسید پالمتیک، اسید لینولئیک و اسید استئاریک می باشد. میوه انگور پس از خشک شدن تبدیل به کشمش می شود. کشمش تقویت کننده بدن است و اگر آن را مانند چای دم کنید و بنوشید برای نرم کردن سینه و درد گلو مفید است. میوه نارس انگور غوره است. غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است و در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر می باشد. غوره همچنین برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید است و ضدعفونی کننده بدن نیز هست. .
خواص درمانی انگور
- اخلاط بدن را متعادل می کند.
- بسیار مقوی و مغذی است.
- تصفیه خون
- تمیز کردن سینه و ریه
- درمان ورم معده و روده
- برطرف کننده یبوست
- موثر در درمان سل ریوی و سیاه سرفه
- استفاده در درمان اسهال خونی
- مفید برای بیماران مبتلا به نقرس
- آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد، نفخ و عوارض دیگر می گردد.
- بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از اسید اوریک، سنگ های صفراوی و مسمویت های مزمن پاک کنند. این گونه اشخاص باید در هفته به مدت ۲ روز فقط آب انگور بخورند و رژِیم انگور بگیرند و بدین ترتیب که هر دو ساعت یکبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند. مقدار مصرف رزانه تقریبا ۲ کیلوگرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف کنند و فقط آب بنوشند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب