رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۰۹:۵۷ ۲۰۲۵/۱۳/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

درمان های متعددی برای درمان بی خوابی وجود دارد که شامل  درمان با داروهای شیمیایی، داروهای گیاهی، ویتامین ها، مواد معدنی، تغییرات سبک زندگی، رفتاردرمانی، مدیتیشن، رژِیم درمانی، ورزش، طب سوزنی، هیپوتیزم می باشد. در اینجا سعی می کنیم شما را با گیاهانی که به منظور درمان بی خوابی در سرتاسر دنیا کاربرد دارند آشنا کنیم. از این گیاهان هم در طی روز و هم ۲۰-۳۰ دقیقه قبل از خواب می توانید بهره ببرید.
بابونه
بابونه یک آرام بخش قوی است. چای بابونه در اروپا، آمریکای لاتین و مکزیک به منظور بی خوابی کاربرد گسترده دارد. روغن بابونه برای بخور دادن استفاده می شود و از طریق راه های تنفسی وارد بدن  می گردد. یک فنجان چای بابونه را بصورت دمنوش دو تا سه بار در روز مصرف کنید به صورت عصاره نیز ۳۰ قطره سه بار در روز مصرف شود.
گل ساعتی
دانشمندان گل ساعتی را برای بی خوابی هایی که ناشی از نگرانی روانی، کار زیاد و یا خستگی باشد، پیشنهاد می کنند. این گیاه برای مشکلات خواب خفیف و ملایم هم در کودکان و هم در بزرگسالان کاربرد دارد؛ زیرا مصرف آن عوارضی را به همراه ندارد. دمنوش گل ساعتی ۱ فنجان، سه بار در روز مصرف شود و عصاره آن ۳۰-۶۰ قطره سه بار در روز مصرف شود.
سنبل الطیب
در آمریکا سنبل الطیب یا همان گیاه علف گربه راه به منظور آرام بخشی در افراد مبتلا به بی خوابی، بی قراری و عصبانیت بکار می برند. این گیاه در افرادی که زمان زیادی را برای به خواب رفتن صرف می کنند و در حقیقت مقدار بسیار کمی استراحت می کنند، کاربرد دارد. سنبل الطیب عوارض جانبی داروهای شیمایی خواب را ندارد، اما مصرف مقادیر زیادی از آن هم بی خطر نیست. برای درمان بی خوابی، سنبل الطیب در کنار رازک و گل ساعتی، یک دمنوش گیاهی بسیار عالی را ایجاد می کند. دمنوش سنبل الطیب را یک فنجان سه بار در روز مصرف کنید و عصاره آن را سه بار در روز و هر بار فقط ۲-۵ قطره استفاده کنید.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب