رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۳۷:۵۸ ۲۰۲۴/۲۳/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

خروپف باعث می شود که کودک خواب شبانه با کیفیتی نداشته باشد و به اندازه کافی خستگی به در نبرد. خروپف فقط یک سر و صدای اضافی نیست بلکه می تواند نشان دهنده وجود برخی مشکلات و یا حتی بیماری ها باشد که نیاز به درمان دارند.
علل خروپف در کودک
- حساسیت های فصلی: حساسیت های فصلی باعث آبریزش بینی  گرفتگی آن می شوند و ایجاد خروپف می کنند.
- مسدود کردن مجار تنفسی برای عبور هوا: مسدود شدن مجاری تنفسی در اثر عفونت سینوسی و یا سرماخوردگی ایجاد می شود.
- انحراف بینی: وقتی که بین کج می شود مخصوصا در افرادی که کجی خیلی زیاد می شود هوا به صورت طبیعی وارد و خارج نمی شود و عمل تنفس به سختی انجام می شود. معمولا این مشکل را می توان با جراحی بینی برطرف کرد.
- تورم لوزه سوم: تورم لوزه سوم می تواند باعث ایجاد خروپف شود. لوزه های سوم غده هایی هستند که در نزدیکی مجاری تنفسی جای دارند. گاهی اوقات این لوزه می تواند بزرگ شود و تورم کند. بیشتر کسانی که خروپف می کنند به تورم لوزه دچارند.
- چاقی: اضافه وزن نیز باعث تنگ تر شدن مجار تنفس می شود و در پی آن مشکل خروپف کردن بروز می کند.
- آپنه: فرد مبتلا به آپنه خواب  ممکن است ۳۰ تا ۳۰۰ بار در طول شب در هنگام خواب دچار قطع تنفس شود. آپنه خواب باعث می شود بدن به اندازه کافی اکسیژن دریافت نکند.
وقتی کودک خروپف می کند چیکار کنیم؟
کودک خود را تشویق کنید شب ها به پهلو بخوابد، به پشت خوابیدن یکی دیگر از عواملی است که خروپف کردن شبانه را تحریک می کند. مهمترین کاری که می توانید انجام دهید این است که به عادت های شبانه روزی کودکتان توجه کنید تمام آن چیزهای که به نظرتان کمی غیرعادی می رسند را به پزشکش اطلاع دهید.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب