رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۲:۲۹:۳۳ ۲۰۲۴/۲۸/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

لوبیا انواع مختلفی دارد. لوبیای سرخ مزاجش گرم و تر است و نوع سفید از نظر گرمی و سردی متعادل است. لوبیا هم جزء غذاهای اصلی به حساب می آید ولی مقامش پایین تر از نخود است. بنابراین غذاییت آن زیاد است و برایی تقویت میل جنسی نیز موثر است. چاق کننده است؛ خونریزی قاعدگی را برای کسانی که مشکل دارند و به خوبی انجام نمی شود همانند نخود می تواند کمک کند ک منظم بشود. مخصوصا برای افرادی که مزاج های سرد یا ضعیف دارند. ادرار را هم بیشتر به جریان می اندازد. لوبیا اثر دوگانه دارد. هم پریود را راه می اندازد و از طرف دیگر در خانم هایی که زایمان کرده اند و خون نفاس هنوز قطع نشده آن را پاک می کند و این به خاطر اثر تقویت کنندگی لوبیا است که باعث جمع شدن رحم و قطع شدن خون نفاس می شود.
ممنوعیت مصرف لوبیا
لوبیا هم مثل نخود نفاخ بده البته دیر هضم تر از نخود است و خونی که تولید می کند یک مقدار غلیظ تر از نخود است. بنابراین مصرف لوبیا نسبت به نخود کمتر صورت می گیرد. گاز و نفخی که لوبیا ایجاد می کند ممکن است باعث سردرد شود. از این رو مصرف همزمان آن با ادویه جات تند مثل خردل و یا فلفل و یا زیره توصیه می شود. همچنین بهتر است کمی سرکه هم جهت تعدیل مزاج و جلوگیری از صعود گازهای تولیدی به سمت مغز اضافه شود. به این ترتیب عوارضش کم شده و از بین می رود.
غذاهایی که از لوبیا تهیه می شود
لوبیا در خورشت ها و آبگوشت استفاده می شود. خود لوبیا را به صورت جداگانه به اسم خوراک لوبیا استفاده می کنند. مواردی که در مورد لوبیا گفته شد در مورد این غذاها هم صادق است و بهتر است با مصلحش که همان ادویه جات تند می باشد این غذاها آماده شود.
 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب