در دوران بارداری حالت تهوع امری عادی است و زنان باردار کم و بیش این حالت را تجربه می کنند در اینجا راهکارهایی را به شما نشان می دهیم که بتوانید تهوع در حالت بارداری را کنترل کنید.
چه چیزی را در چه زمانی بخورید؟
- صبحها سعی کنید صبحانه آّبکی نخورید و بعد از خورن صبحانه ۱۵ دقیقه استراحت کنید. کلوچه، کراکر و نان قندی انتخاب های خوبی هستند.
- به هنگام بلند شدن آرام برخیزید و بلافاصله بعد از غذا خوردن دراز نکشید چرا که در این حالت زودتر غذایی را که خورده اید، بالا می آورید.
- سعی کنید با حجم کم غذا بخورید و تعداد وعده های غذایی تان را بیشتر کنید. به این ترتیب معده تان خالی نمی ماند و از طرفی آنقدر سنگین نمی شود که شما را اذیت کند مثلا هر دو ساعت یکبار غذا بخورید. سعی کنید وعده های غذایی را از دست ندهید.
- سعی کنید همان چیزی را که دوست دارید بخورید و باز هم سعی کنید وقتی که واقعا گرسنه شده اید بخورید. سعی کنید آشپزی نکنید و از خوردن غذاهای ادویه دار، چرب و سرخ شده پرهیز کنید چرا که بوی بیشتر و تندتری دارند.
- اگر بوی غذا شما را آزار می دهد، پنجره ها را باز کنید و هود آشپزخانه را روشن کنید. از اطرافیانتان بخواهید برا شما غذا درست کنند. غذای سرد برای شما بهتر از غذای گرم و داغ است چرا که بوی غذای سرد نیز کمتر شما را آزار می دهد.
- خوردن لیموترش و زنجبیل البته نه به صورت دائمی بسیار کمک می کند و حالت تهوع را نیز تا حدودی رفع می کند.
چگونه مایعات کافی و مورد نیاز بدن را تامین کنید؟
- در طول روز کم کم ولی در دفعات بیشتر آب بنوشید.
- بعد و قبل از هر وعده غذایی آب و مایعات بنوشید.
غذاها و خوراکی هایی که به کاهش حالت تهوع کمک می کنند
- غذاها و نوشیدنی های ترش مثل لیموناد
- ساقه کرفس، سیب قاچ شده و آجیل
- پوره سیب زمینی، ژله و عصاره مرغ
- نان و نودل
- آب هندوانه و میوه های آب دار
- کراکر