رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۱:۳۱:۱۱ ۲۰۲۵/۳۱/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

گوجه فرنگی یکی از سبزیجات اصلی در سراسر جهان با گستره وسیع بوده و منبع بسیار خوب اغلب مغذی ها و متابولیت های ثانویه مهم برای سلامتی انسان مثل آب معدنی، ویتامین ث، لیکوپن، فلاوونوییدها، فنولیک ها و کلروفیل می باشد. گوجه فرنگی به عنوان خوش طعم کننده در خوراک ها و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد، به صورت درمانی آلترناتیو نیز برای مداوای سرطان، برونشیت، آلرژی ها و نقرس نیز به کار می رود. تحقیقات نشان می دهد مردانی که می خواند از فواید سلامت بخش گوجه فرنگی بهره مند شوند، باید به جای قرص، سس گوجه فرنگی، رب یا خود میوه آن را بخورند. دکتر استیون کلینتون از دانشگاه ایالتی اوهایو می گوید: نتایج تحقیقات نشان می دهد خطرات عادات غذایی ناسالم فقط با خوردن یک قرص قابل جبران نیست. او می گوید ما برای مسائل پیچیده نباید به دنبال راه حل های آسان باشیم. برای حفظ سلامتی باید انواع غذاهای سالم، ورزش و تنظیم وزن را در سبک زندگی خود قرار دهیم. بسیاری از تحقیقات نشان می دهد مردانی که فرآورده ای گوجه فرنگی می خورند، کمتر به سرطان پروستات مبتلا می شوند. دانشمندان ترکیب لیکوپن را که باعث ایجاد رنگ قرمز در گوجه فرنگی می شود، عامل تاثیر ضدسرطانی می دانند. فعالیت آنتی اکسیدانی لیکوپن به طور عمده به خصوصیات پاکسازی اکسیژن منفرد و رادیکال های پراکسیل آن بستگی دارد. اما برخی دانشمندان معتقدند این میوه دارای انواع ترکیباتی است که در کنار هم فواید سلامتی بخشی را ایجاد می کنند. لیکوپن، آنتی اکسیدانی است که مواد شیمیایی آسیب رسان به سلول ها را که به بروز تغییرات سرطان زا می انجامد، بی اثر می کند. با توجه به اثرات ضدسرطاني گياه گوجه فرنگي، گمان مي رود اين گياه بتواند مخاط دهان را نيز در مقابل اثرات سرطان زايي مواد شيميايي مختلف نيز محافظت كند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب