رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۴۹:۲۷ ۲۰۲۵/۲۶/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

مایکروویو نوعی از امواج الکترومغناطیسی است که در واقع امواجی رادیویی با فرکانس بسیار بالا هستند. هرچه فرکانس تشعشع بالاتر رود، طول موج آن کمتر می شود و به همین دلیل به آن مایکروویو یعنی امواج کوتاه می گویند. در دستگاه مایکروفر وسیله الکترونیکی به نام مگنترون وجود دارد که برای تولید امواج مایکروویو به کار می رود. این امواج با فرکانس ۴۵۰ مگاهرتز ایجاد می شوند و در فضای مایکروفر پخش می شوند. امواج تولید شده وارد فضای بسته اجاق می شود که فلزی است و از دیواره ها منعکس می شود تا توسط غذا یا مایع داخل آن جذب شود. امواج در غذا نفوذ می کند و مولکول های آب داخل آن را تکان می دهد و با ایجاد سایش مولکولی، موجب تولید گرما و افزایش سریع دما می شود. به طوری که دمای پخت در مایکروفر معمولا بسیار کوتاهتر از اجاق های معمولی است. میزان گرما بستگی به رطوبت، شکل، حجم  و توده غذای حاضر دارد. به دلیل وجود گرما به طور غیریکنواخت در بعضی غذاها، ممکن است سطح غذا گرم باشد اما دمای مرکزی آن نزدیک به جوش باشد. یا در بعضی غذاها ممکن است نقاطی کاملا پخته و نقاطی نپخته باقی بماند. برای جلوگیری از خطر تشعشع در استفاده از مایکروفر از دستورات سازنده اجاق در مورد به کارگیری و رعایت موارد احتیاط در استفاده از اجاق پیروی کنید؛ هیچ گاه دستگاه را دستکاری نکنید و قفل داخلی آن را از کار نیندازید، هیچ گاه بدون استفاده از سینی مخصوص که در داخل دستگاه است، دستگاه را روشن نکنید. هیچ گاه دستگاه را بدون گذاردن غذا یا آب در آن به کار نیندازید مگر اینکه تولید کننده آن اجازه داده باشد. ظروف غذا یا وسیله سنگین روی در دستگاه قرار ندهید. فضای اجاق، در و درزگیر آن را با آب و ماده شوینده در فواصل منظم تمیز کنید، نباید از اسکاچ و وسایل خراشنده استفاده کنید. دستمال مرطوب و نرم بهترین وسیله برای زدودن غذاهاست. هیچ گاه مایعات قابل اشتعال را در اجاق گاز گرم نکنید چون موجب احتراق یا انفجار می شود. اگر آتش در داخل اجاق ایجاد شد، در آن را بسته نگه دارید، سیم را از برق بکشید و به آتش نشانی زنگ بزنید.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب