رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۷:۵۸:۰۴ ۲۰۲۵/۳۱/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

تخم مرغ ارزش غذایی بالایی دارد، حاوی پروتئین با کیفیت عالی، کم کالری  و کم چرب است. این ماده غذایی در هرم غذایی به عنوان بخشی از گروه غذایی سرشار از پروتئین و در رده موادی مانند گوشت، ماکیان، ماهی و حبوبات خشک قرار می گیرد. اگرچه مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ برای بدن مفید است، کلسترول موجود در آن باید نسبت به سایر مواد غذایی مصرفی روزانه مد نظر قرار گیرد. افراد مبتلا به بیماری های قلبی، دیابت یا اشخاصی که سطوح کلسترول بد خون آنها بالاست، باید مقادیر کمتری از آن را مصرف کنند تا کلسترول کمتری وارد بدن آنها شود. هر عدد تخم مرغ تقریبا ده درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه یک فرد را تامین می کند. همچنین این ماده غذایی حاوی آهن، ویتامین های گروه ب و فولات می باشد و به همین دلیل مصرف آن برای زنان باردار توصیه شده است. مصرف تخم مرغ خام توصیه نمی شود؛ چه احتمال دارد به باکتری سالمونلا آلوده باشد. اگرچه این آلودگی ممکن است از هر ۲۰ هزار تخم مرغ در یک عدد تخم مرغ وجود داشته باشد، در هر حال بهتر است قبل از مصرف آن را خوب بپزید. تحقیقات نشان داده است که فواید تخم مرغ بیش از مضرات آن است؛ تخم مرغ ارزش غذایی بالایی دارد و در صورتی که به طور صحیح نگهداری شود، مصرف آن برای تمام گروه های سنی مفید می باشد. البته افراد سالمند و یا اشخاصی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، لازم است در مورد مصرف تخم مرغ محتاط باشند. تخم مرغ باید در یخچال نگهداری شود و برخلاف تصور اکثر خانواده ها، مخصوصا مغازه داران، نگهداری آن خارج از یخچال چندان مناسب نیست. در ضمن بعد از پخت تخم مرغ باید بلافاصله آن را مورد مصرف قرار داد و نگهداری آن به مدت طولانی حتی داخل یخچال جایز نیست.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب