آووکادو سرشار از مواد مغذی و اسیدهای چرب مورد نیاز برای بدن است. یک آووکادوی متوسط حاوی حدود ۳۰ گرم چربی است. از نظر نوع روغن بسیار شبیه به زیتون است. یعنی دارنده اسید چرب ضروری مورد نیاز بدن که بدن قادر به ساخت آن نیست و باید از منابع غذایی دریافت شود، می باشد. این چربی از نوع مفید است که نه تنها تاثیری در افزایش کلسترول بدن ندارد، بلکه باعث کاهش میزان کلسترول خون نیز می شود. تحقیقات بالینی نشانگر آن است که مصرف آووکادو در افراد با کاهش چشمگیری در میزان کلسترول خون آنها، همراه بوده است. همچنین آووکادو حاوی میزان زیادی پتاسیم است که مصرف پتاسیم نقش بسیار ارزنده ای در کاهش فشار خون بازی می کند. همچنین یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار در بهبود خون مردگی های زیرپوست (کبودی ها) پس از جراحی ها می باشد. همچنین حاوی اسید فولیک (عامل درمانگر انواعی از کم خونی) است و مصرف این سبزی می تواند جبران کننده کمبود این ماده مغذی باشد. از سایر مواد مغذی موجود در آووکادو می توان به ویتامین های آ، ای، ث اشاره نمود که ویتامین ای موجود در آن به بهبود زخم و سوختگی کمک می کند. آووکادو حاوی مس هم است که برای استحکام ناخن ها و مو و حفظ رنگ آنها ضرورت دارد. مس در بدن به تشکیل گلبول های قرمز خون کمک می کند. آووکادو یک ماده غذایی کامل با ۱۴ ماده معدنی مفید برای تحریک رشد بدن می باشد که برای خون سازی مفیدند مثلا آهن، مس، پتاسیم و سدیم موجود در آن که برای حفظ تعادل بدن مفیدند. آووکادو حاوی لوتئین هم هست که یک آنتی اکسیدان طبیعی محسوب می شود و به حفظ سلامت چشم در دوران پیری کمک می کند. میوه آووکادو به دلیل نداشتن نشاسته، قند خون را در طول روز متعادل نگه می دارد و برای افراد دچار افت قند خون مناسب است.
field_video