رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۷:۵۰:۴۵ ۲۰۲۵/۳۱/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

آبلیمو فرآورده ای است تخمیر نشده ولی قابل تخمیر که به روش مکانیکی از میوه تازه رسیده و سالم لیمو تهیه و در بسته بندی مناسب نگهداری می شود. آبلیموی طبیعی در درمان بسیاری از بیماری ها تاثیر مستقیم دارد و اگر به صورت غیرطبیعی تهیه گردد، نه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه موجب بسیاری از بیماری ها مانند؛ سیروز کبدی، سرطان های مختلف، بیماری های کلیوی و بسیاری دیگر از بیماری ها می گردد. آبلیمو دارای بیوفلاونوئیدها، کارتنوئیدها و اسید آسکوربیک است. اریکوسیترین و هیسپریدین در بین فلاون ها به مقدار فراوان در آبلیمو وجود دارند. اریکوسیترین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و با کاهش استرس اکسیداتیو همراه است. ویتامین ث یااسید آسکوربیک یکی از مهمترین ترکیبات مغذی در لیموترش است. ویتامین ث به دلیل ساختار ویژه خود به سرعت اکسید و طی دوره نگهداری کاهش می یابد.  سرعت تخریب ویتامین ث تا حد زیادی وابسته به نوع بسته بندی و شرایط نگهداری است. دمای نگهداری محصول، میزان اکسیژن محلول و نیز میزان نفوذپذیری ماده بسته بندی در برابر ورود اکسیژن نیز از عوامل تاثیرگذار در سرعت تخریب ویتامین ث می باشند. آبلیمو از محصولاتی است که اغلب خانواده ها از روی مقدار ته نشین شدن پالپ لیمو بر کف بطری پی به طبیعی بودن آن می برند. به همین دلیل چون اغلب آبلیموهای صنعیت ته نشین نمی شود یا میزان پالپ لیمو در آنها کم است، بسیاری عقیده دارند که محصول مصنوع و سنتزی است اما این عقیده باور اشتباهی است زیرا لیمو حاوی آنزیم های زیادی است که یکی از آنها باعث ته نشین شدن پالپ لیمو در آبلیمو می شود. از آنجا که این آنزیم در صنعت در فرآیندهای حرارتی غیرفعال می شود، اغلب آبلیموهای صنعتی ته نشین نمی شود و اگر هم درصدی ته نشین شود برای جلب نظر مشتری به آن پالپ لیمو می افزایند. اما در آبلیموی خانگی چون فرآیند حرارتی انجام نمی گیرد و آنزیم فعال است، پالپ لیمو بعد از مدتی ته نشین و آبلیمو دو فاز می شود.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب