رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۷:۵۲:۴۴ ۲۰۲۵/۳۱/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

تحقیقات نشان داده است که مصرف میوه های خشک در تقویت استخوان ها و حفظ سلامت آنها مفید است. در واقع، میوه های خشک شده ای چون آلو نه تنها برای سلامت سیستم گوارشی موثر است، بلکه حاوی مقادیر بالایی مواد مغذی است که برای استخوان های بدن بسیار کارآمد است؛ به عنوان مثال، آلوبخارا که در انواع غذاها از آن استفاده می شود یا آلوی خشک شده و کشمش. از آنجا که میوه های خشک آب ندارند، خواص فراوانی داشته و حجم بالایی از مواد مغذی داخل آن وجود دارد. بررسی ها نشان می دهد آلوبخارا که آلوی خشک شده محسوب می شود سرشار از آنتی اکسیدان است به طوری که محققان مقدار آن را با آنتی اکسیدان های موجود در بلوبری برابر می دانند. این ماده مغذی سرشار از فیبر و کربوهیدرات هایی موسوم به سوربیتول است که مانع یبوست می شود. همچنین آلوبخارا سیستم اسکلتی بدن را سالم و قوی نگه می دارد. سلامت استخوان ها اهمیت بسزایی دارد و مراقبت از آنها مانع بروز پوکی استخوان، شکستگی ها و تحلیل عضلانی می شود. پروتئین های گیاهی و غذاهای سرشار از کلسیم گزینه بسیار مناسبی برای حفظ سلامت استخوان ها محسوب می شود ولی در این میان، مصرف مواد معدنی مانند بور، منگنز، پتاسیم و آهن نیز حائز اهمیت است. آلوبخارا حاوی تمام این مواد معدنی است و مقدار آن بیش از تمام میوه ها و سبزی های مصرفی در طول روز است و حجم مواد معدنی استخوان ها را بالا می برد. آلوبخارا به عنوان یک میوه خشک باعث غنی شدن ذخایر کلاژن بدن می شود که بدن را قوی و استخوان ها را نرم نگه می دارد. ویتامین ث بالایی که در این ماده مغذی وجود دارد به جذب آهن از مواد غذایی کمک می کند. فیبرهای موجود در آلوبخارا کلسترول خون را پایین می آورد و به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می کند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب