رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۴:۲۰:۲۶ ۲۰۲۴/۲۱/۱۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

پلاک ميکروبي مهمترين عامل ايجاد بيماري هاي لثه و پوسيدگي هاي دنداني است که موجب ايجاد جرم هاي دنداني مي شود. جرم هاي دنداني باعث بوي بد دهان و بدشکلي دندان ها و نيز تخريب لثه ها و لق شدن دندان مي شوند. انواع لکه ها و جرم هاي روي دندان به دسته هاي زير تقسيم بندي مي شود:
- تغيير رنگ هايي که بر روي دندان قرار دارد، در واقع پوسيدگي هايي است که معمولا به صورت سياه رنگ بر روي دندان مشاهده مي شود و در حالت هاي پيشرفته به صورت حفره در مي آيد.
- تغيير رنگ هايي که در ساختمان خود دندان وجود دارد و معمولا دائمي است با جرم گيري پاک نمي شود.
- تغيير رنگ هايي ناشي از موادغذايي که به طور معمول مصرف مي شود و رسوباتي که بر روي دندان تشکيل مي شود که به آن جرم مي گويند.
يکي از روش هاي جرم گيري دندان استفاده از دستگاه کاويترون است. از دستگاه کاويترون براي جدا کردن و از بين بردن جرم و پلاک روي دندان و داخل لثه يا شکستن جرم دندان استفاده مي شود. اساس کار اين دستگاه، امواج اولتراسوند ( فراصوت) است. دستگاه کاويترون داراي يک هندپيس است که يک قلم بر روي آن نصب مي شود. هدف کلي در دستگاه کاويترون، مرتعش کردن نوک قلم است که به وسيله ارتعاش آن،‌ جرم گيري صورت مي گيرد. نوک قلم نصب شده بر روي هندپيس، در محدوده فرکانسي ۲۵ تا ۳۰ کيلوهرتر ارتعاش مي کند. روزنه باريکي در نوک قلم وجود دارد که در هنگام استفاده از دستگاه، آب از طريق آن به نوک قلم پاشيده مي شود و به دليل ارتعاش،‌ آب به صورت اسپري پخش شده و حباب تشکيل مي شود. آب اسپري شده علاوه بر خنک کردن دندان و سرد نمودن قلم، باعث سايش شده و به عمل جرم گيري نيز کمک مي کند.
 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب