رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۷:۴۶:۰۵ ۲۰۲۵/۳۱/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

میوه ها سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشند اما گاهی همین میوه ها دارای اجزایی هستند که در عین حال که به نظر، خوراکی می آیند اما سمی و مضر می باشند. در زیر چند مورد از این اجزای سمی را به شما معرفی می کنیم:
هسته زردآلو
هسته زردآلو دارای آمیگدالین است این ماده وقتی در مقادیر زیاد مصرف شود سمی می باشد. اگرچه زردآلو به عنوان یک مکمل طبیعی شناخته می شود اما مصرف بیش از حد هسته آن مضر است. بیش از ۱-۲ عدد از این هسته ها را در طی روز مصرف نکنید، زیرا مشکلات معدی و تهوع ایجاد خواهد کرد و مصرف مقادیر بسیار زیاد آمیگدالین، کشنده است.
 هسته آلو
آلو به صورت خام، مربا، ترشی، لواشک استفاده می شود؛ اما هسته آن کاملا بی خطر نمی باشد؛ بالاخص وقتی برای تهیه آلوچه و لواشک از آن استفاده می شود، ممکن است دانه های آن در مواد غذایی وارد شوند و حال سمی ایجاد کنند. دانه آلو دارای گلیکوزیدهای سیانوژنیک است که در بدن به مواد سمی و خطرناکی تبدیل می شود. مخصوصا در کودکان بسیار مواظب باشید که هسته این میوه را در دهانشان نگه ندارند.
دانه گلابی
دانه گلابی برای انسان خطرناک است. دانه به نیز مانند دانه گلابی در همین دسته قرار می گیرد و میوه به بهتر است به صورت پخته مصرف شود وگرنه خطرناک است.
دانه سیب
دانه های سیب دارای سیانید می باشند و مصرف مقادیر زیادی از دانه های سیب سمی است البته مصرف یک عدد سب کامل همراه با تمام ضمایم مانند دانه ها مشکلی را به وجود نمی آورد.
هسته گیلاس
دانه، سافه و برگ های گیلاس سمی هستند. دانه این میوه دارای سیانید است.
هسته هلو
هسته میوه هلو نیز دارای مواد شیمیایی و سمی در خود است البته این دانه بسیار تلخ است و همین مسئله مانع از مصرف آن می شود.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب