کلم قمری سرشار از پروتئین است و می توان آن را جایگزین گوشت کرد. مطابق تحقیقات، کلم خیلی از عفونت ها و بیماری ها را از بین می برد و حتی یک مرهم مناسب برای زخم ها محسوب می شود. زمانی که آب کلم و یا خود کلم را نوش جان می کنید و یا از آن مرهمی برای زخم ها می سازید به طبیعی ترین شکل ممکن به سلامتی خودتان خدمت می کنید. کلم با یبوست، زخم معده، آرتروز، برونشیت، سرطان و غیره مقابله می کند. این گیاه ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از ویتامین A، C، فیبر و فولیک اسید است. کلم قمری با تقویت سیستم دفاعی بدن، عملکرد قلب و مویرگ ها را بهبود می بخشد و از گرفتگی رگ ها جلوگیری می کند و علائم آسم را کاهش می دهد. رژِیم غذایی سرشار از کلم سنگ (کلم قمری) مانع سکته و آب مروارید می شود و خطر بروز بیماری ام اس، فشارخون بالا و دیابت را نیز کاهش می دهد. تحقیقات نشان داده است که خورد ۳ تا ۵ بار کلم قمری یا هر نوع کلم در هفته، خطر ابتلا به سرطان را تا ۶۰ درصد کاهش می دهد. ویتامین Cموجود در کلم قمری، برای تولید کلاژن مفید برای پوست، بافت های پیوندی، تاندون، غضروف و تقویت سیستم دفاعی بدن لازم است. باتوجه به اینکه کلم قمری سرشار از فیبر است به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند و مانع یبوست می شود و مصرف آن به افرادی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می شود. همچنین کلم یک مرهم عالی برای مشکلات پوستی است. آنتی اکسیدان های موجود در آن قادر هستند که زخم ها را درمان کرده و ترک و سوختگی را برطرف کنند. خواص آنتی اکسیدانی فلاوونوئیدهای موجود در کلم باعث تسریع سرعت درمان دمل و جوش می شود. تحقیقات نشان داده است که کلم، سرشار از آنتی اکسیدان هایی به نام گلوکوزینولات است که غضروف استخوان ها را تقویت کرده و از سایش آنها پیشگیری می کند.
field_video