آب نارگیل مایعی است که به طور طبیعی در داخل نارگیل شکل می گیرد. این نوشیدنی طعمی شیرین دارد. این مایع از کربوهیدرات های ساده ای تشکیل شده است که در قالب قند و الکترولیت هستند. آب نارگیل را نباید با شیر نارگیل یا روغن نارگیل اشتباه گرفت. آب نارگیل مایع شفاف است که از داخل نارگیل سبز و نرسیده بیرون کشیده می شود. اما شیر نارگیل از چرخ کردن خود نارگیل به دست می آید. در واقع می توان گفت که شیر نارگیل عصاره گوشت نارگیل است. شیر نارگیل حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است و در پخت بسیاری از غذاها به کار می رود. روغن نارگیل نیز از شیر نارگیل با نارگیل خشک شده به دست می آید. از این روغن در آشپزی، تولید محصولات بهداشتی و آرایشی و به عنوان یک نرم کننده طبیعی استفاده می کنند. آب این میوه در بسیاری از کشورهای استوایی نوشیدنی رایج و محبوبی است. آب نارگیل شامل ۹۴ درصد آب است و میزان کالری آن بسیار پایین است. آب نارگیل منبع خوبی از انواع ویتامین های ب و پتاسیم است. این مایع حاوی الکترولیت ها، انواع هورمون های گیاهی، آنزیم ها و آمینواسیدها است. برخی مواد موجود در آب نارگیل می توانند برای بدن خاصیت آنتی اکسیدانی نیز داشته باشند. میزان کالری و سدیم این نوشیدنی از نوشیدنی های انرژِی زا کمتر و پتاسیم آن بیشتر است. آب نارگیل را می توان جایگزین بسیار خوبی برای بسیاری از آب میوه های صنعتی و نوشابه های گازدار دانست. از آنجا که میزان شکر موجود در این نوشیدنی بسیار کمتر از نوشابه و آب میوه ها است، آب نارگیل می تواند گزینه خوبی برای افرادی که دارای وزن اضافه هستند و قصد کاهش وزن دارند محسوب شود. البته توجه داشته باشید که آب نارگیل به هر حال دارای مقداری کالری است و افراط در مصرف آن باعث تجمع کالری و افزایش وزن خواهد شد.
field_video