رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۱:۵۸:۲۷ ۲۰۲۵/۳۱/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

آب های بطری شده با هدف حفظ بهداشت و سلامت تولید و عرضه می شوند. فرایند بسته بندی آب مانع از ایجاد و انتقال بیماری هایی می شود که آب آشامیدنی آلوده باعث بروز و انتقال است. زیرا آب بستر مناسبی برای بسیاری از انواع آلودگی های میکروبی، انگلی و قارچی است و مصرف آب آلوده به این میکروب ها باعث شیوع بیماری های واگیردار می شود. ویژگی های مانند بدون بو بودن، طعم خوب، دسترسی آسان و مطمئن و در برخی از شرایط به صرفه بودن از جمله علل دیگری است که انگیزه استفاده از آب بطری را بالا می برد. آب بطری شده دو نوع است. آب معدنی و آب شرب معمولی که هیچ فرآوری بر آنها صورت نمی گیرد. مهمترین املاحی که در آب های معدنی وجود دارد و می توانند در ارتقای سلامت یا تهدید سلامت نقش داشته باشند شامل کلسیم، منیزیم، فلوراید، کلرور و پتاسیم است. توجه به این نکته مهم است که دریافت زیاد یا کم ریزمغذی های یاد شده عوارض خاص خود را دارند و اینکه آنها را از چه منبع غذایی دریافت کنیم چندان فرقی نمی کند. برای مثال در مورد فلوئور که در صورت مصرف مقادیر مجاز مشخص شده نیاز روزانه به استحکام دندانها کمک می کند و در صورت مصرف کمتر یا بیشتر از مقدار مجاز توصیه شده باعث پوسیدگی دندان یا ایجاد فلوئورزیس یا سیاه شدن دندان ها می شود.
توصیه های بهداشتی برای استفاده از آب های معدنی
در صورتی که به منابع مطمئن آب آشامیدنی دسترسی دارید از این آبها استفاده کنید و در صورتی که می خواهید از بهداشت آب مطمئن باشید و آب بطری شده خریداری کنید تاریخ تولید و مصرف آن را به  دقت کنترل کنید و مراقب باشید که علائم استاندارد کشو رو پروانه و مجوز وزارت بهداشت را داشته باشد.
- در صورتی که به بیماری خاصی مرتبط با ریز مغذی های و املاح مبتلا هستید در انتخاب نوع آب معدنی دقت کنید.
- برخی از انواع آب معدنی را کودکان زیر ۷ سال نباید مصرف کنند. این مورد بر اساس قوانین استاندارد باید روی بطری درج شود.
- توجه داشته باشید که به دلیل جنس بطری های بسته بندی آب؛ نباید در معرض نور مستقیم آفتاب قرار داشته باشند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب