تخم مرغ در برنامه غذایی ما به وفور دیده می شود، لذا بهتر است با این غذای ساده بیشتر آشنا شویم. زرده تخم مرغ خیلی مغذی است، حاوی ویتامین های A، B، E و D و مواد معدنی همچون کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، زینک و آهن است. همچنین زرده تخم مرغ منبع انرژی است و بخاطر موناد خاصش می تواند چشم های شما را نیز سالم نگاه دارد. اما به این خوراک مغذی می توان از جنبه های منفی نیز نگاه کرد، چرا که بیشتر از نصف کالری تخم مرغ در زرده اش جمع شده است. بعضی ها می گویند که منفی ترین جنبه زرده تخم مرغ این حقیقت است که حاوی کلسترول بوده و مصرف روزانه آن مخصوصا برای کسانی که دیابت دارند می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد. اگرچه برخی مطالعات بر این باورند که محدود کردن مصرف تخم مرغ نباید به همگان تعمیم پیدا کند. باید بدانیم که خطر ابتلا به بیماری های قلبی در افراد سالم، با افزایش مصرف کلسترول بالا نمی رود، بلکه با گنجاندن تخم مرغ در برنامه همیشگی شان، مزایای مختلفی نصیب آنها خواهد شد. اگر زرده را قسمت تیره تخم مرغ در نظر بگیریم، بسیاری از دستورالعمل های غذاها حاوی سفیده تخم مرغ هستند. پس هنوز تخم مرغ قابل استفاده است. این بخش حاوی بیشترین پروتئین تخم مرغ، کالری کمتر و پتاسیم، منیزیم و سدیم بیشتر بوده و هیچگونه چربی هم ندارد. بعنوان معایب سفیده هم باید بدانید که سفیده ویتامین های کمتری دارد. با توجه به مطالبی که در بالا گفته شد، افراد سالم هم سفیده و هم زرده تخم مرغ را بخورند، چرا که به طور باور نکردنی مغذی و حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. افراد که دیابت، مشکل کلسترول یا نارسایی قلبی دارند، با مشورت گرفتن از پزشکان مصرف تخم مرغ را محدود کنند.
field_video