رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۲:۳۰:۳۷ ۲۰۲۵/۱۹/۰۶     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

از ماکروویو می توان به تنهایی یا همراه با سایر فرایندها به جهت کوتان کردن زمان فرایند استفاده نمود. هنگام خشک کردن مواد غذایی با روش های متداول بحث زمان طولانی و همچنین از بین رفتن مواد موثر غذا وجود دارد در حالی که هنگام استفاده از ماکروویو این معایب مطرح نیست. مشکل اصلی هنگام خشک کردن مواد غذایی، مرحله نهایی خشک کردن است در این مرحله، سطح رطوبت در مواد غذایی به حداقل مقدارخود رسیده است و با ادامه فرایند و حرارت دهی بیشتر، اغلب سوختگی رخ می دهد. استفاده از ماکروویو در مرحله نهایی خشک کردن مانع از ایجاد این سوختگی می گردد. همچنین هنگام خشک کردن انجمادی، به علت خاصیت انتخابی برای کریستال های آب، مرحله نهایی خشک شدن بسیار سریع تر صورت می پذیرد. همچنین در فرایندهایی که نیاز به استخراج حلال ها دارند، ایجاد دماهای بالا به جهت تبخیر حلال ها، سبب اتلاف انرژی می شود در حالیکه با استفاده از ماکروویو می توان در دماهای بسیار پایین تر به این هدف دست یافت. می توان از ماکروویو برای اهداف پاستوریزاسیون بدون سوختگی سطحی - که پدیده رایج در فرایندهای پاستوریزاسیون معمول است- و استریلیزاسیون مواد غذایی استفاده نمود.

باید توجه داشت که استفاده از هر ظرف پلاستیکی برای گرم شدن ماده غذایی سبب گرم شدن ظروف شده و امکان مهاجرت پلی مرها به درون ماده غذایی وجود دارد. در واقع ظروف پلاستیکی مخصوص ماکروویو در بازار موجود بوده و دارای علامت مخصوص می باشند. فلزات امواج ماکروویو را منعکس می کنند و به همین جهت به هیچ عنوان نباید از ظروف فلزی جهت فرایند مواد غذایی در ماکروویو استفاده نمود؛ زیرا با ایجاد جرقه علاوه بر آسیب به دستگاه، آسیب جانی نیز در پی دارد. یک سیستم ماکروویو کاملا ایزوله است و انرژی آن به بیرون از دستگاه منتقل نمی شود؛ بنابراین خطر هر گونه آسیب رسیدن به انسان از طریق این دستگاه منتفی است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب