رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۲۲:۵۸ ۲۰۲۵/۲۷/۰۷     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

دیابت یکی از بیماری های شایع می باشد و میزان ابتلای آن به شدت رو به افزایش است. دیابت باعث افزایش استرس اکسیداتیو در بافت های مختلف می گردد که منجر به افزایش سطح اکسیداسیون DNA ، پروتئین ها و لیپیدها می گردد
تحقیقات نشان داده که میزان استرس اکسیداتیو در افراد دیابتی نوع دو نسبت به افراد کنترل بیشتر است، به طوری که میزان تولید رادیکال های آزاد در افراد دیابتی نوع دوم افزایش و مقاوم سازی آنتی اکسیدانی کاهش می یابد و در نتیجه میزان استرس اکسیداتیو در این افراد افزایش می یابد. جهت درمان و یا کنترل بیماری دیابت روشهای درمانی مختلفی مانند استفاده از داروهای طبیعی و مصنوعی و یا اصلاح شیوه زندگی به بیماران توصیه می گردد. تعدادی از گیاهان و میوه ها به عنوان مداخله گرهای کاهش دهنده قند و چربی خون و بهبود شاخص های استرس اکسیداتیو در مبتلایان به دیابت مورد بررسی قرار گرفته است که در این میان یکی از اثرگذارترین آنها برای این منظور آب انار می باشد که دارای خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که برای پیشگیری و درمان بیماری دیابت نوع ۲ مورد استفاده قرار می گیرد و شامل آنتی اکسیدان های مختلف است که سبب کاهش استرس اکسیداتیو می گردد. این آب انار ترکیبات پلی فنلی زیادی دارد که از میان آنها می توان پونیکالاجین ها، الاژی تانن ها، و پونیکالین را نام برد یکی دیگر از این مواد، اسید الاژیک است که از هیدرولیز پونیکالاژین ها به دست می آید و یکی از قوی ترین مواد ضدسرطان و ضداکسیدان می باشد. همچنین هر ۱۰۰ میلی لیتر آب انار انار می تواند ۱۶ درصد ویتامین مورد نیاز بدن را تامین کند و همچنین حاوی ویتامین ث، پتاسیم و آنتی اکسیدان های پلی فنلی است. مصرف آب انارمی تواند سبب کاهش معنی داری در مقادیر تری گلیسرید، کلسترول و LDL گردد و همچنین سبب افزایش معنی داری در مقادیر پاراکسوناز و HDL در بیماران دیابتی گردد.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب