رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۲:۲۶:۲۵ ۲۰۲۲/۲۶/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

زندگی امروزی مصرف رو به افزایش نوشیدنی های گازداررا سبب شده است. نوشابه ها حاوی مقادیر بالایی فسفر در مقابل مقادیر کم کلسیم هستند، که می تواند باعث تغییر نسبت کلسیم و فسفر در بدن و دفع زیاد کلسیم از بدن شود. این اتفاق به مرور زمان شما را در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار می دهد. دیده شده در بین افرادی که مصرف نوشابه بالاتری نسبت به سایرین دارند، میزان نوشیدن شیر کمتر است که خود باعث تشدید موارد ذکر شده می شود. مصرف نوشابه ها با تخریب دندانها همراه است و خطر پوسیدگیها را بیشتر می کند. زیرا این ترکیبات حاوی مقادیر بالای قند ساده (ساکارز، گلوکز، فروکتوز) هستند. به دلیل میکروبهای موجود در دهان این ترکیبات تخمیر شده و تولید ترکیبات اسیدی می کنند که می تواند باعث پوسیدگی و تخریب دندان شود. از سوی دیگر نوشابه ها خود اسیدی هستند که این تاثیر را تشدید می کنند. مصرف سه بار یا بیشتر نوشابه های غیر الکلی در روز خطر ابتلا به پوسیدگی های دندانی را افزایش می دهد. در تحقیقی که در مورد قدرت چسبندگی نوشابه های غیر الکلی به مینا انجام شد مشخص گردید که میزان چسبندگی نوشابه های کولا به مینای دندان در مقایسه با سایر نوشیدنیها مثل آب پرتقال بیشتر است و کمتر از سطح دندان به وسیله بزاق برداشته می شود. تحقیقات کلینیکی نشان می دهند. مدت زمان شناور بودن دندانها در محیط اسیدی از میزان حجم مصرفی نوشیدنی مهمتر است. نوشیدنیهای گازدار اغلب در دهان نگه داشته می شوند تا تمام گاز آن از بین برود بنابراین زمان تماس نوشیدنی های گازدار می تواند بیشتر از نوشیدنی های بدون گاز باشد. علاوه بر آن سطح اسید، نوع اسید، غلظت فسفات، کلسیم و فلوراید در نوشیدنیها اثر تغییر دهنده روی گسترش اروژن (حل شدن سطح سخت دندانی به وسیله اسید) متاثر از مواد رژیم غذایی دارند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب