رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۲۱:۴۴ ۲۰۲۴/۲۵/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

asmekodakan

روند رو به رشد ميـزان شـيوع آسم و ساير اختلالات آلرژيك به موازات پيشروي جوامع به ســوي ســبك زنــدگي مــدرن غربــي در واقــع تعــاملي شگفت انگيز از تغيير محيط زندگي و الگوهاي رفتـاري ماننـد تغيير رژيم غذايي، سبك كم تحركي مي باشد. به نظر مي رسد با افزايش روزافزون شيوع آسم در كشورهاي در حال پيشرفت احتمال تاثير متغيرهاي مهم شيوه زندگي همچون رژيم غذايي كم تحركي و چاقي در ابتلا به آسم مطرح باشد. بر اساس پژوهش هاي اخير كاهش مصـرف مـواد غـذايي سرشار از آنتـي اكسـيدان (ميـوه و سـبزي)، افـزايش مصـرف مارگارین و سایر روغن های گیاهی، کاهش مصرف روغن ماهی با افزایش ابتلا به آسم و سایر اختلالات آتوپیک همراه است و کاهش مصرف آنتی اکسیدان ها با تاثیر بر واسطه های ایمنی و مکانیسم های آنتی اکسیدان در آسیب شناسی بیماری موثر بوده و حتی تغذیه دوران بارداري و اوايل كودكي نقش مهمي در ابتلا بـه آسـم و اختلالات آلرژيك ايفا مي نمايد. بر اساس شواهد موجود به نظـر مـي رسـد رژيـم غذايي كودك از اوايـل تولـد و شـروع تغذيـه بـا شـير مـادر مي تواند در ابتلا به آسم و ساير اختلالات آلرژيك موثر باشد. بر اساس نتايج مرحله اول طرح بين المللي آسم و آلـرژي در كودكي رژيم غذايي مبتني بر مواد گياهي اثـري محافظت كننده در ابتلا به آسم و آلرژي و رواج فرهنگ غذايي غربي با افزايش خطر ابتلا به آسم و آلـرژي هـمراه اسـت. تحقیقات حاكي از اثرات محافظتي مصرف گروه ميوه و سبزي در كـاهش شـانس ابـتلا بـه آسـم در كودكـان مي باشد. به نظر می رسد مصرف بيشتر گـروه ميـوه و سـبزي بتواند با ايجاد يك الگوي صحيح تغذيه اي از بدو شروع تغذيه تكميلي در كودك به عنوان يكي از اصول ترويج شيوه زندگي سالم، بتواند نقش مهمي در كاهش خطر ابتلا به آسـم و سـاير عوامل خطر بيماري مانند بالا بـودن نمـاي تـوده بـدن همچون سایر بیماری های مزمن ایفا نماید.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب