رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۱۸:۲۸ ۲۰۲۵/۰۲/۰۸     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

خرما جزء ميوه هاي گرمسيري است و داراي درصد بالاي كربوهيدرات و مقادير اندكي ويتامين A و B۱ ،B۲ همراه با مقادير بسياري اسيدنيكوتينيك مي باشد انواع خرما را به عنوان منابع مهم آهن و پتاسيم مي شناسند همچنين مقادير چشمگيري از كلسيم، كلر، مس، منيزيم، منگنز، پتاسيم، سديم، روي در آنها يافت مي شود. افزون بر اينها مقدار زياد فسفر نيز دارد. ساير تركيبات شناخته شده خرما شامل تانن، اسيدهاي امينه(بيش از ۱۶ نوع)، پكتين، فيبر، اسيدهاي چرب و آنزيمهايي مانند پراكسيداز، اينورتازو مي باشد. اگرچه خرما توسط ميليونها نفر در دنيا استفاده مي شود اما بررسي هاي انجام شده در رابطه با اثرات مثبت آن بر سلامت ناكافي است. نتايج بعضي از مطالعات نشان داده خرما در بهبود عملكرد ايمني و پيشگيري از كانسر موثر است و داراي خاصيت آنتي اكسيدان و آنتي موتاژنيك نيز مي باشد. غني بودن خرما از لحاظ عناصري مانند آهن كه در سيستم خونسازي بدن، كلسيم كه در سيستم عصبي عضلاني و اسكلتي و نيز فسفر كه در فعاليتهاي سلولهاي مغزي و قواي فكري و حافظه بسيار موثرند آن را به عنوان يك داروي بسيار ارزشمند مبدل ساخته است. بعلاوه خرما به عنوان يك ماده ضدعفوني كننده و قابض در درمان مشكلات روده اي مصرف مي شود. خرما داراي كلسيم، سرتونين، تانن، اسيد لينولئيك و آنزيم پروكسيد از هست كه در كنتر ل خونريزي بعد از زایمان اهميت زيادي دارد همچنين گلوكز خرما منبع مهمي براي توليد انرژي در بدن بوده و بهترين ماده مغذي براي عضلات رحم مي باشد. بطورکلی خرما محتوی هورمون هایی است که کمک به كشيدگي رحم و آماده كردن آن براي زايمان و برگرداندن رحم به حالت قبل از حاملگي در دوره بعد از زايمان شده و باعث كاهش خونريزي مي شود. همچنين موادي دارد كه كمك به توليد شير براي نوزاد مي كند.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب