رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۳۸:۱۴ ۲۰۲۴/۲۹/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

aleovera

آلوئه ورا از طریق فعال سازی مونوسیت و ماکروفاژ ها، افزایش آزاد سازی سایتوکاین ها، اینترفرون ها و همچنین تحریک ترشح فاکتور رشد به بهبود زخم کمک می کند. گلیکوپروتئین ها پلیمرهای طبیعی شامل پروتئین، کربوهیدرات و ۱۶ اسیدآمینه می باشند که در شناسایی آنتی بادی ها نقش دارند. همچنین گلیکوپروتئین های موجود در آلوئه ورا می تواند سبب کاهش تورم و درد شوند و میزان بهبودی زخم را تسریع کنند. 
کاربرد آلوئه ورا
- بهبود زخم: از این گیاه به دلیل داشتن گلوکومانان و ژیبرلین که سبب افزایش سنتز کلاژن می شوند، در بهبود زخم استفاده می شوند. آلوئه ورا صرفا سبب افزایش سنتز کلاژن  نمی شود بلکه سبب تغییر ساختار کلاژن خصوصا نوع سوم می شود و همچنین اتصالات عرضی بین رشته ها را نیز افزایش می دهد و تا حدودی سبب بهبود اسکار نیز می گردد. 
- محافظت در برابر اشعه: یکی از دلایل این ویژگی، وجود پروتئین آنتی اکسیدان است که رادیکال های آزاد را از بین می برد و از سرکوب سوپر اکسید دسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز جلوگیری می کند.
- ضدالتهاب: این ویژگی به دلیل مهار سیکلواکسیژناز رخ می دهد. جدیدترین ترکیب ضدالتهاب استخراج شده از آلوئه ورا، سی گلیکوزیل کرومون نام دارد. همچنین اثرات ضدالتهابی آلوئه ورا را به ترکیبات استرولی نظیر کمپسترول، لوپئول و بتاسیتوسترول از طریق فعال سازی برادی کیناز و کاهش ترومبوکساین نسبت می دهند.
- سیستم ایمنی: در یک تحقیق حیوانی مشخص شد که آلوئه ورا سبب افزایش سنتز و آزادسازی TNF می شود.
- مرطوب کنندگی، ضد پیری و چروک پوست: آلوئه ورا سبب تحریک فیبروبلاست ها می شود و از این طریق باعث تولید فیبرهای کلاژن و الاستین می گردد. همچنین با اثراتت منسجم بر روی سلول های اپیدرمی سطحی، باعث لطافت پوست می شود. اسیدهای آمینه همچنین سلول های سخت شده پوست را نرم می کنند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب