رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۵۳:۱۹ ۲۰۲۴/۲۰/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

ramazan

غذای مخصوص ماه رمضان: شله‌زرد، فرنی یا شیربرنج است و برای شروع افطار خوب است. اگر معده مرطوبی دارید روی آنها کمی دارچین و سیاه‌دانه بریزید. بد نیست که برای تقویت دهانه معده، همراه با فرنی، شله‌زرد یا شیر‌برنج‌تان کمی مربا بخورید. البته شاید برای کسانی که گرمی و خشکی زیادی در معده دارند، سوپ‌جو همراه با آلوبخارا مناسب‌تر باشد البته به شرطی که در آن قارچ نریزند. برای گرم‌مزاجانی که دچار ریزش صفرا به معده هستند (مثلا احساس سوزش یا درد گزنده‌ای سر معده دارند، دهان‌شان خیلی بدبوست، تحریک‌پذیر و عصبی شده‌اند)، شربت سکنجبین ولرم در شروع کار بسیار مفید است تا معده را از صفرا بشوید.
با توجه به محدودیت زمانی خوردن و آشامیدن در ماه مبارک رمضان، شام و افطار همزمان مصرف شود. منظور از افطار در اینجا مواردی از قبیل: یک فنجان آب جوش، یک فنجان آب عسل ( یک فنجان آب جوش که با یک قاشق مربا خوری عسل شیرین شده باشد)، یا یک فنجان شیر، مقدار کمی نمک معادل ۵۰ میلی گرم، یک عدد خرما، یک کاسه کوچک سوپ رقیق شده اس و منظور از شام، غذاهای متعارف مانند: پلو با انواع خورش ها (مانند قرمه سبزی، خورش آلو اسفنجاج و غیره اس)، آبگوشت، جوجه کباب، مقدار قابل توجهی نان سنگک با پنیر و سبزی، نان و حلوا و غیره است. با توجه به محتوای افطار و شام، توصیه می شود افطار و شام هم زمان و یا حداکثر با چند  دقیقه فاصله میل شوند. با توجه به محدودیت زمانی خوردن و آشامیدن در ماه مبارک رمضان، شام و افطار همزمان مصرف شود. منظور از افطار در اینجا مواردی از قبیل: یک فنجان آب جوش، یک فنجان آب عسل ( یک فنجان آب جوش که با یک قاشق مربا خوری عسل شیرین شده باشد)، یا یک فنجان شیر، مقدار کمی نمک معادل ۵۰ میلی گرم، یک عدد خرما، یک کاسه کوچک سوپ رقیق شده اس و منظور از شام، غذاهای متعارف مانند: پلو با انواع خورش ها (مانند قرمه سبزی، خورش آلو اسفنجاج و غیره اس)، آبگوشت، جوجه کباب، مقدار قابل توجهی نان سنگک با پنیر و سبزی، نان و حلوا و غیره است. با توجه به محتوای افطار و شام، توصیه می شود افطار و شام هم زمان و یا حداکثر با چند  دقیقه فاصله میل شوند. در برخی مناطق، محتوای افطار خود معادل یک وعده کامل غذایی است. به عنوان مثال افطار شامل مقدار قابل توجهی نان با سبزی و پنیر، آش با مقداری نان، حلیم و مانند آن است. در چنین مواردی نه تنها لازم است زمان میل افطار و شام جدا باشد، بلکه باید یا از شام صرفنظر شود و یا دست کم سه ساع بعد از افطار میل شود.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب