رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۵۱:۴۰ ۲۰۲۴/۲۴/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

bardari

مصرف ماهی و آبزیان برای خانمهای باردار و شیرده نه تنها مفید بلکه ضروری است؛ زیرا این ماده غذایی در رشد مغز و تکامل عصبی جنین و کودک شیرخوار مؤثّر است. در واقع مصرف ماهی در دوران بارداری با تأثیر مثبت بر رشد دستگاه عصبی جنین و نوزاد، به سلامت جنین کمک می کند. همچنین در تنظیم طول مدت بارداری تأثیر دارد و چنانچه خانمهای باردار در رژیم غذایی خود مقدار کافی ماهی مصرف کنند، موجب تعادل طول مدت بارداری آنها خواهد شد. اثر مهم دیگری که ماهی و آبزیان در سلامت جنین دارند، این است که وزن جنین را به حالت متعادل نگاه داشته و در نتیجه موجب تعادل وزن نوزاد به هنگام تولد خواهند شد؛ از طرفی دیگر مصرف بیش از ۳۴۰ گرم در هفته به عنوان میزان مورد نیاز برای رشد کودک توصیه شده است. با این حال تأثیر آلاینده های احتمالی موجود در برخی از ماهیان از قبیل وجود مقادیر بالایی از برخی عناصر مضر مانند جیوه که به عنوان یک نوروتوکسین شناخته شده است، تأثیرات سوئی بر رشد کودک می گذارد. این احتمال وجود دارد که تأثیر جیوه در دوران پری ناتال بیشتر از پست ناتال باشد. گوشت ماهی از نظر ویتامینهای محلول در چربی (A, D, K & E ) و ویتامینهای محلول در آب( B & C) یک منبع غذایی غنی محسوب می شود و مقدار آنها بسته به نوع، گونه، شرایط زیست شناختی و فصول سال متغیّر است. اثرات مثبت مصرف ماهی در خانمهای بارداری که ماهیان با جیوه کمتر مصرف می کنند، مشهود است.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب