رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۱:۵۴:۲۲ ۲۰۲۴/۲۹/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

mahi

مطالعات نشان داده است که ماهی و روغن ماهی، خطر ابتلا به بیماریهای مزمن (مانند بیماریهای قلبی- عروقی، متابولیکی و التهابی) را کاهش می دهد و ممکن است در درمان بیماری مفید باشد. براساس مطالعات اخیر، نشان داده شده است که حذف گوشت قرمز و استفاده از رژیم غذایی حاوی ماهی، در جلوگیری از سرطان روده بزرگ (سرطان کولون)  بسیار مؤثّر است،هرچند این نتایج ممکن است به خاطر مصرف کمتر گوشت قرمز در افرادی باشد که مصرف ماهی زیادی در جیره غذایی دارند. سرطان کولون به دلیل رشد غیرطبیعی سلولها اتفاق می افتد که می توانند به بافتهای دیگر بدن حمله کنند یا در آنها تکثیر یابند. نشانه ها و علائم این بیماری می تواند شامل مواردی همچون: خون در مدفوع، تغییر در حرکتهای روده، کاهش وزن و خستگی همیشگی باشد. با توجه به یک مطالعه هفت ساله، احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ در افراد ماهی خوار ( گیاه خوارانی که هیچ گوشتی جز گوشت آبزیان مانند ماهی مصرف نمی کنند) در مقایسه با افرادی که از رژیمهای غذایی همه چیزخوار استفاده می کنند، ۴۳ درصد کمتر است. تحقیقات حاکی از آن است که خطر ابتلا به سرطان روده در افرادی که رژیم کامل گیاهی خود را به رژیم ماهی خواری تغییر می دهند، ۲۷ درصد کاهش می یابد. محققان می گویند، اسیدهای چرب امگا-۳ ممکن است دلیل اصلی کاهش خطر سرطان در گروه ماهیخوار باشد.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب