رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۱:۵۷:۴۷ ۲۰۲۴/۱۸/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

chaghi

چاقی، یکی از اختلالاتی است که بسیاری از افراد به آن مبتلا بوده و به علت عوارض ناگواری که در پی دارد، سلامت جامعه را دچار مخاطره می کند. ماهی به علت داشتن ترکیبات خاص، موجب تحریک اکسیداسیون (سوختن) چربی در بدن و در نتیجه کاهش توده چربی بدن می شود. بنابراین مصرف مداوم آن در برنامه غذایی هفتگی، به کاهش و نگهداری وزن در حدّ متعادل کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که از بین ترکیبات درشت مغذّی (پروتئین، چربی، کربوهیدرات)، پروتئین تأثیر بیشتری بر سیری دارد. به نظر می رسد که جیره های غذایی کاهش وزن حاوی مقادیر بیشتر پروتئین، تأثیر بیشتری بر کاهش اشتها داشته و بنابراین منجر به مصرف کمتر غذا در مقایسه با جیره غذایی با پروتئین کمتر، می شود. ماهی یک ماده غذایی غنی از پروتئین، با چگالی به نسبت کم انرژی به ویژه ماهی کم چرب در مقایسه با ماهی های پرچرب مانند قزل آلا و کیلکا است. بنابراین ماهی به عنوان بخشی از یک جیره متناسب، با افزایش سیری همراه است. محققان دریافتند که در مقایسه با استیک یا سینه مرغ، میزان گرسنگی بعد از مصرف ماهی به شکل معنی داری کاهش یافت. سیری ناشی از مصرف ماهی، با دو سیگنال سیری سروتونرژیک به خاطر اختلاف در نسبت تریپتوفان نسبت به اسیدآمینه های خنثی و هضم طولانی تر که با رسیدن به حداکثر غلظت اسیدآمینه پلاسما بعد از مصرف ماهی ایجاد می شود، مرتبط است. در نتیجه با مصرف ماهی، چاقی کاهش می یابد.
 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب