رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۵۰:۱۲ ۲۰۲۱/۱۳/۰۶     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

asal

ترشحات مواد قندي درختان و شهد گلها و گیاهان که توسط زنبور عسل جمع آوري، فرآوري و ذخیره می شود عسل نام دارد. این محصول خوشمزه و شیرین به عنوان غذایی با ارزش تغذیه اي بالا مورد مصرف قرار می گیرد ویژگیهاي ظاهري و کیفی عسل از جمله رنگ و فعالیت آنتی اکسیدانی آن به پارامترهاي متنوعی مانند منشأ گیاهی عسل (شرایط منطقه و گیاه مورد استفاده زنبور) وابسته است. رنگ عسل از سفید تا انواع متنوعی از زرد (زرد نارنجی، زرد مایل به سبز و طلایی)، کهربایی، عقیقی مایل به قرمز و حتی قهوه اي متغیر است. شرایط جغرافیایی و آب و هوایی پارامترهاي رنگی محصول را تحت تأثیر قرار می دهد. عسل هاي با رنگ روشن، طعم ملایم تري دارند، درحالیکه عسل هاي تیره تر طعم شدیدتر و عموماً محتواي ترکیبات معدنی بیشتري دارند. جزاي متنوعی در عسل ازجمله فنولیک اسیدها و فلاونوئیدها آنزیمهاي گلوکزاکسیداز و کاتالاز آسکوربیک اسید، پروتئین و کاروتنوئید با فعالیت آنتیاکسیدانی قابل توجهی مشاهده میشوند. در این میان، فنولیک اسیدها و فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان هاي اصلی می باشند کندوخانه می باشند. ویتامینها، رنگدانه ها و فلاونوئیدها از انواع ترکیبات متنوع فنلی به شمار می روند که اثرات مختلفی ازجمله ممانعت از بروز جهش و سرطان زایی را بر عهده دارند. شرایط نگهداري و نوع عسل تأثیر قابل ملاحظه اي در ویژگیهاي کیفی عسل دارد. بهترین شرایط نگهداري دمای یخچال می باشد. 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب