رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۱:۱۹:۴۹ ۲۰۲۵/۰۱/۰۲     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

absibprobiotic

از جمله غذاهای فراسودمند، می توان به فرآورده های پروبیوتیک اشاره کرد. فرآورده های پروبیوتیکی حاوی باکتری های مفیدی هستند که اثرات مفیدی بر سلامتی مصرف کننده بر جای می گذارند. باکتری های پروبیوتیک به دلیل دارا بودن اثرات مثبت بر سلامت بدن، به طور گسترده در تولید غذاها خصوصا درتولید محصولات لبنی به کار گرفته می شوند، ولی مشکل عدم تحمل لاکتوز و کلسترول بالای محصولات لبنی از محدودیت های مهم استفاده از آنها به شمار می آید. اخیراً مصرف محصولات غذایی غیرلبنی پروبیوتیک و به طور خاص نوشیدنی های غیرلبنی پروبیوتیک افزایش یافته است. تحقیقات نشان داده است که افزودن پروبیوتیک ها به غذا دارای مزایایی از جمله کاهش سطح کلسترول سرم، بهبود عملکرد معده روده ای، تقویت سیستم ایمنی، کاهش خطر ابتلا به سرطان روده، جلوگیری از فعالیت باکتری هایی سندرم روده تحریک پذیر و التهاب مزمن روده ای، جلوگیری از عفونت هلیکوباکتر پیلوری است. آب سیب به دلیل سرشار بودن از ترکیبات مغذی می تواند بستر مناسبی برای رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس باشد. لذا می توان با اضافه کردن این باکتری ها به آب سیب، نوشیدنی غیرلبنی پروبیوتیک تولید کرد که در این میان آب سیب قرمز نسبت به آب سیب زرد شرایط بهتری برای رشد باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس فراهم می کند. آزمایشات نشان داده است که پروبیوتیک کردن آب سیب اثر نامطلوبی بر خواص حسی آن ندارد.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب