رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۶:۳۰:۳۷ ۲۰۲۴/۲۴/۱۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

panjarehhushmand

نسل جدید پنجره ها به علت تطبیق با تغییرات شرایط محیطی پنجره های هوشمند نامیده می شوند، که بر پایه علم مواد هوشمند یعنی مواد با قابلیت تغییر رنگ، طراحی شده اند و خواص این پنجره ها از قبیل ضریب عبور نور، سایه اندازی و نیز وضوح و درجه شفافیت، در واکنش به تغییرات محیطی یا اعمال ولتاژ الکتریکی دلخواه قابل تغییر است. همچنین، این پنجره ها به نسبت توانایی خود، موجب کاهش تاثیر تابش اشعه های مضر خورشید (ماورا بنفش موا مادون قرمز) نیز می گردند. هدف پنجره های هوشمند، داشتن توانایی کنترل مقدار نور و گرمای عبوری است. با خاموش کردن یک دکمه، شیشه می تواند از شفافیت کامل به ماتی مطلق تغییر یابد. پنجره های هوشمند در حالیکه منظره ای شفاف از محیط بیرون پنجره به ما می دهند، قادر به ممانعت از ورود نور هستند . همچنین، این پنجره ها سود حاصل از صرفه جویی در مصرف انرژی را به همراه راحتی و تسهیلات تکنولوژی پیشرفته به به ما می دهند.

در حالیکه هدف تمامی پنجره های هوشمند یکی است، ولی به روش های مختلفی تولید می شوند و هر کدام روش مخصوص به خود را در ممنوعیت ورود نور و گرما دارند. شیشه های آنها شیشه های هوشمند است که بر پایه علم مواد هوشمند ساخته شده اند. این پنجره ها به صورت در سامانه ایستا و فعال خود را نشان می دهند و به پنج دسته تقسیم می شوند:

۱- پنجره های فوتوکرومیک

۲- پنجره های ترموکرومیک

۳ پنجره های کریستال مایع

۴- پنجره های غشا ذرات معلق

۵- پنجره های الکترو کرمیک

سامانه پنجره های فوتوکرومیک و ترمو کرومیک ایستاست، در حالی که پنجره های کریستال مایع، پنجره های غشا ذرات معلق و پنجره های الکتروکرومیک فعال هستند.

انواع پنجره های های هوشمند پنجره های هوشمند به پنج دسته تقسیم می شوند: ١- پنجره های فتوکرومیک ۲ - پنجره های ترموکرومیک ٣- پنجره های کریستال مایع ۴- پنجره های غشا ذرات معلق ۵ - پنجره های الکتروکرومیک

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب