چیز کیک هلو
مواد لازم:
کیک اسفنجی دو تخم مرغی برای پایه خامه صبحانه - دو بسته پنیر موسکار- پونه ۳۵۰ گرم- مقداری اسانس وانیل- شکر دانه ریز ۵۰ گرم- بیسکویت لیدیفینگر ۲۰ تا ۳۰ عدد- مقداری هلو خرد شده- یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین- یک چهارم لیوان آب
طرز تهیه:
۱- ابتدا پودر ژلاتین را با کمی آب به روش بن ماری حل می کنیم تا کاملا شفاف شود.
۲- خامه، پنیر و وانیل و شکر را با همزن زده، تا کاملا صاف و یکدست شوند.
۳- سپس ژلاتین را که خنک شده است، به این مخلوط اضافه کرده و مجددا با همزن، می زنیم، تا مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند، هلوی اسلایس شده را اضافه و با پالت مخلوط می کنیم.
۴- کف قالب یک لایه نازک کیک اسفنجی و دیواره ها را با بیسکویت لیدیفینگر که با کمی شربت یا آب کمپوت آغشته شده می پوشانیم.
۵- مخلوط پنیری را روی کیک ریخته داخل یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد.
۶- دو عدد هلوی پوست کنده و از هسته جدا شده را پوره کرده روی حرارت قرار داده و یک قاشق غذا خوری ژلاتین را در آب حل کرده به روش بن ماری داخل پوره می ریزیم. سه یا چهار قاشق غذا خوری شکر هم اضافه و هم می زنیم، تا مواد یک دست شود. کمی که از حرارت افتاد، روی مواد پنیری چیز کیک می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم. و پنج الی شش ساعت در یخچال قرار می دهیم. برای سرو کردن، ابتدا کمربند رو باز کرده به آرامی قالب را جدا کرده با خامه و برش هاییازهلوتزیین کنید. میزان شکر به ذائقه شما بستگی دارد.