رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۱۰:۵۹ ۲۰۲۴/۲۹/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

selectreadingpreintermediate

The Growth Of Urban Farming

رشد کشاورزی شهری

tarjomehdarshaftselectreading

darshftseletreadingtarjome
For most people living in cities, buying fresh vegetables and fruits means a trip to the supermarket But how far does the produce have to travel to get to the store?‎ ln the United States, the average American produce has to travel ۲,۴۰۰ km to reach the supermarket where it is sold.‎

برای بیشتر افرادی که در شهر زندگی می کنند، خرید سبزیجات و میوه جات تازه به معنای رفتن به سوپر مارکت است. اما این محصولات چه مسافتی را باید طی کند تا به مغازه برسند؟ در ایالات متحده به طور متوسط محصولات آمریکایی ۲۴۰۰ کیلومتر طی می کنند تا به سوپرمارکت جایی که فروخته می شوند، برسند.

And many other kinds of produce in the supermarkets are imported from other countries, especially in the winter.‎ It isn't hard to find fresh strawberries in the middle of January in Chicago.‎ They have been flown in from South America
The United States isn't the only country that imports food.‎

و تعداد زیاد دیگری از محصولات سوپرمارکت مخصوصاً در زمستان از کشورهای دیگر وارد می شوند. پیدا کردن توت فرنگی در وسط ژانویه در شیکاگو سخت نیست. آنها از آمریکای جنوبی با هواپیما وارد می شوند. ایالات متحده تنها کشوری نیست که غذا وارد می کند.

Most countries do.‎ In fact, in Japan, ۶۰ percent of supermarket food comes from overseas.‎ In the United Kingdom, some studies say that ۴۰ percent of food is imported.‎ The city of London alone imports ۸۰ percent of its food from as close as Europe and as far away as South Africa and New Zealand.‎ If your bananas traveled ۵,۰۰۰ km to reach you, are they still "fresh

بیشتر کشورها این کار را انجام می دهند. در واقع در  ژاپن ۶۰ درصد غذاهای سوپرمارکت از خارج ازکشور تامین می شود. برخی مطالعات نشان می دهد که ۴۰ درصد غذاها وارداتی هستند. تنها شهر لندن ۸۰ درصد از غذایش را از همان نزدیکی اش اروپا  و از جاهای دورتر همانند آفریقای جنوبی و نیوزلند وارد می کند. اگر موزهای شما ۵۰۰۰ کیلومتر طی کرده باشند تا به شما برسند، آیا هنوز تازه هستند.

A lot of oil is used to grow and ship the food you find in the supermarket.‎ Many studies say that ten calories of carbon energy are used to make and deliver every one calorie of food we eat, and not everyone is happy about this.‎ Some people want to use less energy because it's better for the environment.‎

مقدار زیادی مواد نفتی برای کشتی و عمل آوردن غذا استفاده می شود تا شما آنها را در سوپرمارکت بیابید. مطالعات زیادی می گویند که ده کالری انرژی کربنی برای ساخت و انتقال هر کالری غذا که ما می خوریم استفاده می شود و هیچ کس از این بابت خوشحال نیست. برخی می خواهند انرژی کمتری مصرف کنند زیرا این برای محیط بهتر است.

Others want to use less energy because they are worried that oil prices will rise in the future

و برخی دیگر می خواهند انرژی کمتری مصرف کنند زیرا نگرانند که قیمت نفت در آینده افزایش یابد.

Recently, the answer for more and more people is to grow their own food-even if they live in crowded cities.‎ This trend, called urban agriculture, or urban farming, can be found all over the world.‎ In Tokyo Japan, for example, the recruitment company Pasona has been growing food inside its office building for several years

اخیراً راه حل بیشتر افراد این است که خودشان غذایشان را پرورش دهند حتی اگر در شهرهای شلوغ زندگی می کنند. این روند، کشاورزی شهری یا کشت و زرع شهری نامیده می شود که در همه جای جهان یافت می شود. به عنوان مثال در توکیو ژاپن شرکت کاریابی پاسونا برای چندین سال است که غذا را داخل ساختمان اداری اش پرورش می دهد.

They started with a rice paddy inside their building.‎ Recently, they moved their urban farm, called Pasona ۰۲, to a new building, where they are growing not only rice, but ۲۰۰ other kinds of plants, including many vegetables.‎ In other parts of Tokyo, some restaurants are growing food in roof gardens, or even on the outside walls of their buildings

آنها با یک مزرعه برنج در داخل ساختمانشان شروع کردند. اخیراً آنها کشاورزی شهری شان را با نام پاسونا ۰۲ به ساختمان جدید منتقل کرده اند، جائیکه آنها نه تنها برنج بلکه ۲۰۰ نوع گیاه دیگر شامل خیلی از سبزیجات را پرورش می دهند. در قسمت دیگری از توکیو، بعضی رستوران ها غذایشان را در باغچه هایی روی سقف یا حتی روی دیوار ساختمان هایشان پرورش می دهند.

In Frankfurt, Germany, there is a popular community-based group that rents small pieces of land for people to grow their own food.‎ Office workers can now become "farmers" by coming to take care of their plants once or twice a week and enjoy eating their own fresh produce as well

در فرانکفورت آلمان یک گروه اجتماعی مردمی وجود دارد که قطعات کوچک زمین را برای مردم اجاره می کنند تا غذای خودشان را پرورش دهند. کارمندان اداری حالا می توانند با آمدن و مراقبت کردن هفته ای یک یا دو بار از گیاهان، کشاورز شوند و همین طور از خوردن محصولات تازه خودشان لذت ببرند.

Another community-based group, called Brooklyn Grange, grows vegetables on New York City rooftops and sells them to people and businesses around the city.‎ Brooklyn Grange welcomes people to volunteer with them and learn more about farming.‎ In addition to learning some useful skills, they say volunteering is a good way for people to get to know other people in their neighborhoods

دیگر گروه اجتماعی با نام گرانج بروکلی سبزیجات را بر روی سقف خانه ها در نیویورک پرورش داده و به مردم و کسب و کارهای اطراف شهر می فروشد. گرانج بروکلی به افرادی که داوطلبند با آنها باشند، خوش آمد می گوید و در مورد کشت و کار آموزش های بیشتری می دهد. علاوه بر آموزش بعضی مهارت های مفید، آنها می گویند که داوطلب شدن راه خوبی برای اطلاع حاصل کردن از دیگران و همسایگانشان است.

How much food can people grow in small spaces?‎ In the city of Pasadena, California, the Dervaes family grows almost all of the food it eats in an area that is only about ۴۰۰ square meters.‎ They started this project in the ۱۹۸۰s because they wanted to live their lives using very little or no carbon energy.‎ They also have an online journal and blog to teach other people how to grow their own food

چه مقدار غذا می توان در یک جای کوچک پرورش داد؟ در شهر پاسادنا کالیفرنیا، خانواده درویس تقریباً تمام غذایی را که می خورند تنها در ۴۰۰ متر مربع پرورش می دهند. آنها این پروژه را در سال ۱۹۸۰ شروع کردند زیرا می خواستند با استفاده خیلی کم یا بدون انرژی کربنی زندگی کنند. همچنین آنها یک ژورنال و وبلاگ آنلاین دارند تا به دیگران آموزش دهند چگونه غذایشان را پرورش دهند.

In fact, it's easy to find blogs by urban farmers who are sharing their stories and farming tips with people all over the world.‎ Urban farming isn't just helping people grow fresh food.‎ It is also helping communities to develop and grow in city neighborhoods and online around the world

در واقع یافتن وبلاگ هایی که کشاورزان شهری داستان ها و توصیه های کشت و کار را برای مردم سراسر جهان به اشتراک می گذارند، آسان است. کشاورزی شهری تنها به مردم کمک نمی کند غذای تازه پرورش دهند. آن همچنین کمک می کند تا جوامع در محله های شهری و در سراسر جهان توصیه پیدا کرده و رشد کنند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب