A Passion for Cooking
علاقه شدید به آشپزی
Many people are afraid to cook Chinese food. They think it is difficult to prepare Chinese dishes. Ching-He Huang, a young chef ,۲ business owner, and TV star, is changing their ideas. She teaches people quick and easy ways to prepare Chinese food. s Thanks to Ching-He, many people around the world now love to cook Chinese food
بسیاری از مردم از پختن غذاهای چینی می ترسند. آنها فکر می کنند آماده کردن غذهای چینی دشوار است. چینگ هی هوانگ یک آشپز جوان و مالک یک کسب و کار و ستاره تلوزیونی در حال تغییر دادن این نظرات است. او به مردم راه های ساده و سریعی برای آماده کردن غذاهای چینی را یاد می دهد. از چینگ هی تشکر می کنیم زیرا حالا خیلی از مردم جهان دوست دارند غذای چینی بپزند.
Ching-He was born in Taiwan in ۱۹۷۸. She first learned about traditional Chinese cooking from her grandparents. They shopped for fresh ingredients every day, and they always ate freshly-cooked meals
چینگ هی در سال ۱۹۷۸ در تایوان متولد شد. او ابتدا از پدر بزرگ و مادربزرگش آشپزی سنتی چینی را آموخت. آنها هر روز مواد تازه خرید می کردند و همیشه غذاهای تازه پخته شده می خوردند.
When Ching-He was eleven years old, she and her family moved to London. Because her mother often traveled for work, Ching-He cooked meals for her family. Her mother taught her a little bit about Chinese cooking. Soon, Ching-He started to create her own recipes. She especially loved to make rice dishes and noodle soups
وقتی چینگ هی ۱۱ ساله بود، او و خانواده اش به لندن نقل مکان کردند. چینگ هی اغلب برای خانواده اش آشپزی می کرد زیرا مادرش اغلب بخاطر کارش سفر می کرد. مادرش کمی در مورد آشپزی چینی به او آموخته بود. طولی نکشید که چینگ هی دستور العمل پخت و پز خودش را ابداع کرد. او مخصوصاً عاشق درست کردن غذاهای برنجی و سوپ ماکارانی بود.
Ching-He studied economics in college, but her big passion was cooking. After she graduated, she a food and drink company. She sold healthy Chinese foods and drinks to stores. In ۲۰۰۵, Ching-He had her first TV cooking program. The next year she wrote her first cookbook. In ۲۰۰۸, she starred in another TV series, Chinese Food Made Easy. For this TV show, she traveled around the UK and taught people to make simple, delicious Chinese food. She also wrote another cookbook to go with the TV show. Over three million people watched the TV series
چینگ هی در دانشگاه اقتصاد خواند اما علاقه اصلی اش آشپزی بود. بعد از فارغ التحصیلی او یک شرکت غذا و نوشیدنی را دایر کرد. او غذاها و نوشیدنی های سالم چینی را به مغازه ها می فروخت. در سال ۲۰۰۵ اولین برنامه آشپزی را در تلوزیون داشت و سال بعد اولین کتاب آشپزی اش را نوشت. در سال ۲۰۰۸ در سری برنامه های تلوزیونی با نام ساخت آسان غذای چینی، درخشید. در این برنامه تلوزیونی او به سراسر انگلستان سفر کرد و به مردم درست کردن غذاهای چینی ساده و خوشمزه را آموزش می داد. او همچنین همراه با برنامه های تلوزیونی دیگر کتاب آشپزی اش را نوشت. بیش از سه میلیون نفر این سری برنامه های تلوزیونی را تماشا کردند.
Today, Ching-He is famous in the UK. Her TV shows are also popular in several other countries. What is Ching-He's secret to success? She creates recipes that combine traditional and modern flavors.She makes Chinese cooking fast and easy. And because she has a friendly personality, she is fun to watch on TV
امروزه چینگ هی در انگلستان معروف است. همچنین برنامه تلوزیونی او در چندین کشور دیگر محبوبیت پیدا کرده است. راز موفقیت چینگ هی چیست؟ او دستور العمل آشپزی را ابداع کرد که ترکیبی از چاشنی های مدرن و سنتی است. او غذاهای چینی را سریع و ساده درست می کند. و شخصیت دوست داشتنی دارد و دیدنش در تلوزیون سرگرم کننده است.
Ching-He is a very busy woman, but she still finds time to relax. What does Ching-He Huang do in her free time? She cooks, of course
چینگ هی زن بسیار پر مشغله است، اما او هنوز زمانی برای استراحت پیدا می کند. او در اوقات فراغت چیکار می کند؟ البته که آشپزی می کند.