یکی از عوامل اختلاف برانگیز و آزار دهنده زنان، فراموش کاری آقایان است و زنان این گونه فکر می کنند که مرد به حرف ها و در نتیجه خود او بی اهمیت است. زنان تمام مناسبت های خاص اطرافیان مانند روزهای تولد و سالگردها را به خوبی به خاطر سپرده و خرید کادو و پیام های تبریک لازم را به موقع انجام می دهند؛ ولی مردان حتی سالگرد ازدواجشان را نیز فراموش می کنند. این امر زن را حسابی آتشی نموده و می گوید من همیشه به فکر تولد تو سالگرد ازدواجمان هستم و تو اصلا اهمیتی به سالگرد تولد من و یا ازدواجمان نمی دهی، یعنی این قدر برایت بی اهمیت هستم یا از ازدواج با من پشیمان هستی که چیز به این مهمی را فراموش می کنی؟
در واقع زنان ها همیشه نگران مناسبت هایی هستند که مردها فراموش می کنند و مردان همیشه نگران مناسبت هایی هستند که زنان به خاطر می آورند.
اینکه زنان این توانایی را دارند که همه چیز را تحت کنترل داشته و چیزی را از قلم نیندازند اما مردان فقط می توانند به یک یا دو چیز توجه نمایند، ناشی از دو ویژگی دورنمایی(مردان اهداف دورتری را در نظر گرفته و برنامه ریزی می کنند و از حال و همه جانبه گری غافل هستند) و تک بعدی بودن ذهن مردان است (ذهن مرد به جهت عملکرد مستقل دو نیمکره مغز واگرا و تک بعدی بوده؛ لذا فقط می تواند روی یک موضوع یا فعالیت متمرکز شود) و زنان باید آن را به خاطر سپرده و بدانند که جا گذشتن وسایل، فراموش کردن سفارش ها یا سایر موارد به صورت عمدی صورت نمی گیرد یا ناشی از اهیمت ندادن آنها به حرف زن نیست؛ بنابراین نباید هم زمان بیش از دو سفارش را به آقایان بکنند. متاسفانه بسیاری از آقایان هم فراموش می کنند و هم با تکرار و یادآوری زن از کوره در می روند، لذا بهتر است زنان برای این کار حتما از یک کاغذ یادداشت یا پیامک استفاده نمایند.
بنابراین یکی از مسائل عمده و دلیل غر زدن زنان، فراموش کاری آقایان و رعایت نکردن بهداشت، باز گذاشتن در دستشویی و امثال این هاست. به دلیل تک بعدی بودن ذهن مردان، کوچک ترین موضوع باعث انحراف فکر آنان شده و موضوع اصلی فراموش می گردد. گرچه این گفته برای توجیه سهل انگاری ما مردان کافی نیست در عین حال ما نیز باید در این مورد مشکل خود را قبول کرده و درصدد اصلاح آن برآییم.