رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۰:۲۶:۱۸ ۲۰۲۵/۲۲/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

برخی از کودکان برای جلب توجه والدین، رفتارهای ناپسندی را در مقابل دیگران انجام می دهند. گاهی این رفتارها به قدری زننده است که ممکن است موجب خجالت کشیدن شما در برابر دیگران گردد؛ اما بهتر است در این موقعیت بهترین واکنش را از خود نشان دهید تا بتوانید کودکتان را کنترل کنید. اگر جزء والدینی هستید که اجازه کودکی کردن و حرکت به کودکتان نمی دهید، باید منتظر باشید تا او برای جلب توجه در میهمانی ها، رفتارهایی از قبیل جیغ زدن و تخریب کردن انجام دهد، رفتارهایی که شاید خودتان نیز با دیدنش تعجب کنید. والدینی که رفتار سخت گیرانه با کودک خود دارند و توجهی به نیاز فرزندشان به جلب توجه نشان نمی دهند، موجب ایجاد واکنش هایی از طرف فرندشان می شوند؛ زیرا این کودکان می خواهند در حضور دیگران، همه محدودیت ها را از بین ببرند و رفتار والدینشان را تلافی کنند. برخی از کودکان فقط به دنبال جلب توجه والدین هستند و فرقی نمی کند این توجه والدینشان خشم باشد یا مهربانی؛ بنابراین زمانی که مهمان می آید یا به مهمانی می روند، در حضور دیگران مقررات را رعات نمی کنند؛ چرا که می دانند والدین هم در حضور دیگران با آنها برخورد همیشگی را نمی کنند و از این فرصت برای استقلال و نشان دادن توانای خود استفاده می کنند. والدین باید با کودکانشان صمیمی باشند و مانند یک دوست خوب آنها را راهنمایی کنند تا کودک از بیان مشکلش خجالت نکشد و قدرت ابراز آن را داشته باشد. همچنین والدین نباید آن قدر خشن باشند که بچه بترسد و مشکلش را بیان نکند. اگر کودک نتواند مشکلش رادر مقابل خانواده اش ابراز کند به افراد دیگر پناه می برد و این می تواند بسیار مخرب باشد. اگر کودکی رفتار زشتی را انجام داد، نباید به آن توجه کرد؛ زیرا با دیدن توجه بزرگترها شرطی می شود و رفتارش را تکرار می کند. در این مواقع باید به او کم توجهی کرد تا بفهمد کارش اشتباه است. برخی از والدین در این موقعیت کودکشان را تنبیه می کنند؛ اما تنبیه و برخورد سخت گیرانه، این رفتارها را در کودکان تقویت می کند و موجب تکرار این رفتارهای مخرب می شود. اگر والدین به کودکشان بگویند: در صورت  تکرار این کار تنبیه می شوی؛ این ترس از تنبیه مجدد، منجر به تقویت رفتار زشت در کودکان می شود. اگر والدین قبل از برگزاری مهمانی کودک خود را از کاری منع کنند، کودک از این طریق به حساسیت والدینش پی می برد و ذهنش به محض ورود به جمع، به سمت آن رفتار می رود. کودک براساس رفتار پدر و مادرش، باید فرض را بر این بگیرد که امکان بروز رفتارهای مخرب در مهمانی وجود ندارد.

چند راهکار

 هرگز به کودکان اجازه ندهید که روی مبل ها بالا و پایین بپرند؛ بخصوص وقتی کفش به پا دارند. به فرزندتان بیاموزید که از کلمات مودبانه ای همچون لطفا، متشکرم و قابلی ندارد استفاده کند و هنگامی که شما به تقاضاهای او پاسخ منفی می دهید، بیهوده اصرار نکند.
گاهی اوقات کودکان در منزل دیگران شلوغ می کنند تا توجه شما را به خود جلب کنند. باید گاهی آنها را برای قدم زدن به خارج از خانه ببرید تا یکنواختی دید و بازدیدهای خانوادگی آنها را خسته نکند. برخی از والدین نیز برای مشغول کردن فرزند خود از وسایلی چون اسباب بازی، کامپیوتر و کتاب استفاده می کنند. اگر به کودک خود آموزش دهید که مانند یک میهمان مودبانه رفتار کند، به او کمک می کنید تا در حضور دیگران، حتی در غیاب شما، رفتاری شایسته داشته باشد. این یادگیری سرمایه ای با ارزش برای آینده او خواهد شد. سعی کنید آنچه را که باعث خجالت شما در حضور دیگران می شود، تحمل کنید  و هرگز با دیگران درباره فرزند خود صحبت نکنید، حتی اگر او حضور نداشته باشد. به جای این کار، مستقیما با فرزند خود صحبت کنید و به او بگویید که چه انتظاری از او دارید.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب