صاحب نظران معتقدند که تحول دیجیتال سرانجام تمام زندگی انسان را دگرگون خواهد کرد و حوزه سلامت نیز مستثنی نیست. تکنولوژي هاي دیجیتال با کاربري هاي مختلفی در حوزه سلامت وارد شده اند.
۱- هوش مصنوعی: یکی از کاربردهای شناخته شده هوش مصنوعی در پردازش تصویر برای سیستم های کمک تصمیم گیری رادیولوژی است. شرکت های و استارتاپ های مختلفی بر روی این تکنولوژی کار می کنند، VoxelCloud d یکی از آنهاست که سیستم کمک تصمیم گیری برای تصویربرداری سی تی اسکن ریه و قلب طراحی کرده است.
۲- واقعیت مجازی: از تکنولوژی واقعیت مجازی در زمینه بازتوانی، توانبخشی و حتی درمان برخی بیماري ها به عنوان مثال تنبلی چشم استفاده شده است. همچنین استارتاپ Augmedix از عینک گوگل برای جمع آوری و ثبت اطلاعات در زمان گرفتن شرح حال و معاینه بیمار استفاده نموده است تا پزشک بتواند به جای تایپ پرونده الکترونیک توجه بیشتری به حفظ ارتباط موثر با بیمار داشته باشد.
۳- اینترنت اشیاء: دستگاه های مختلفی که با تکنولوژي اینترنت اشیاء کار می کنند و مربوط به حوزه سلامت هستند، ساخته و ارائه شده اند. از دستگاه های پوشیدنی که علائم حیاتی و اطلاعات موقعیتی فرد را جمع آوري می کنند تا ابزارهایی که اطلاعات محیطی و وضعیت وسایل دیگر را تحلیل می کنند. به عنوان مثال استارتاپ AliveCor دستگاه کوچکی تولید کرده است که با قراردادن دو انگشت بر روي آن نوار قلبی با ارزش بالینی می گیرد و به گوشی موبایل ارسال می کند.
۴- پرینتر سه بعدی: پرینترهای سه بعدی امکان تولید دقیق و شخصی سازی تقریبا هر چیز را فراهم آورده اند. امروزه تقریبا هر چیز را می توان با استفاده از این تکنولـوژي تولید نمـود تا آنجا که اکنون تلاش براي پرینت ارگان هاي زنده براي پیوند اعضاء با استفاده از این تکنـولوژي انجـام می شود. در این حوزه شرکت Aprecia Pharmaceuticals قرص هایی تولید کرده است که به صورت سه بعدی پرینت می شوند و سرعت انحلال بسیار بالایی دارند.
۵- داده های کلان: جمع آوری و تحلیل داده های کلان بدون شک راز بسیاری از مسائل در حوزه سلامت را خواهد گشـود و فعالیـت هاي بسیاري در این زمینه انجام می شود. به عنوان مثال استارتاپی بنام Flatiron Health در حوزه سرطان فعالیت می کند و با ایجاد جامعه اي از متخصصین و محققین سرطان امکان به اشتراك گذاري داده ها را فراهم نموده و خود به جمع آوري و تحلیل این داده ها می پردازد.