رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۲۶:۴۳ ۲۰۲۵/۱۰/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

سازمان بهداشت جهانی تخمین می زن که یک میلیارد نفر در جهان ممکن است در معرض خطر از دست دادن شنوایی به علت عادات خطرناک شنیداری باشند که دلیل آن قرار گرفتن در معرض حداکثر شدت صدا است. مطابق گزارش های به دست آمده از تحقیقات علمی استفاده طولانی مدت از هدفون و هندزفری موجب مشکلات شنوای زیر می شود:
۱- وزوز گوش:
وزوز گوش به احساس صداهای همانند زنگ، وزوز یا غرش گفته می شود که محرک صوتی خارجی برای آنها در محیط وجود ندارد و فقط توسط مغز درک می شود. وزوز گوش به دلیل آسیب دیدن سلول های مویی در حلزون بخش داخلی گوش به وجود می آید. سلول های مویی، امواج صوت را به سیگنال عصبی تبدیل می کند. هنگامی که مغز سیگنال های عصبی را به خوبی دریافت نمی کند، سیگنال های عصبی غیرطبیعی تولید می کند که موجب ایجاد وزوز گوش می شود.
۲- کاهش شنوایی
گوش دادن به موسیقی با صدای بلند و بخصوص با هدفون به پرده گوش آسیب وارد می کند و موجب کم شنوایی خواهد شد
۳- آسیب جدی به مغز
هدفون با تولید امواج الکترومغناطیسی در طولانی مدت بر روی مغز اثرات مخربی دارد.
۴- ازدیاد موم گوش
 استفاده طولانی مدت از هدفون موجب ازدیاد موم گوش می شود و در نهایت موجب وزوز گوش، گوش درد و عفونت های عود کننده گوش، کم شنوایی می شود.
۵- بی توجهی به محیط
افرادی که هنگام راه رفتن یا دویدن از هندزفری استفاده می‌کنند قادر به شنیدن صدای بوق وسیله نقلیه و سایر هشدارهای محیطی نیستند و بطورکلی در برابر محرک های محیطی ری اکشنی از خود نشان نداده و اصطلاحا بی تفاوت هستند که همین امر موجب زمین خوردن و تصادفات می شود.
۶- عفونت در گوش ها
 استفاده طولانی مدت از هندزفری رشد باکتری‌ها را افزایش می‌دهد و همچنین در صورت استفاده مشترک با دیگران، باکتری‌های گوش افراد دیگر را نیز به گوش شما منتقل می‌کند. این تجهیزات به طور معمول به علت استفاده در محبط به انواع میکروارگانیسم ها آلوده شده اند. از طرفی استفاده طولانی مدت از آن ها باعث می شود در ناحیه گوش عرق تولید شده و محیطی مرطوب و مناسب را برای رشد انواع میکروب ها فراهم نماید
۷- پرشنوایی
 این عارضه به طور معمول با کاهش شنوایی همراه نیست. افراد پر شنوا معمولا دارای محدوده شنوایی باریکی هستند و امکان شنید صدا های زیر ۵۰ دسیبل را ندارند. همین طور شنیدن صدا های بالای ۸۰ دسیبل برای آن ها آزار دهنده می باشد. ۶۳ درصد بیماران مبتلا به وزوز گوش از بیش شنوی نیز رنج می‌برند ۶۳ درصد بیماران مبتلا به وزوز گوش از بیش شنوی نیز رنج می‌برند.
۸- درد گوش
گوش درد فشاری هنگامی به وجود می‌آید که شخصی از هندزفری‌های دارای بلندگوهای قدرتمند استفاده کند که فشار مضاعفی روی پرده گوش قرار می‌دهند. این اتفاق باعث ایجاد اختلاف فشار در سطح داخلی و خارجی پرده‌ گوش شده که به همراه انسداد حاصل از استفاده از هندزفری گوش درد ایجاد می‌کند و از این طریق به گوش آسیب می‌رسانند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب