رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۱:۱۹:۰۰ ۲۰۲۵/۱۱/۰۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

تاکنون برای ترک سیگار، درمان های متنوعی معرفی شده که تاکید بیشتر آنها، غلبه بر اعتیاد جسمی است. استفاده از انواع دارودرمانی ها، آدامس های نیکوتین دار، برچسب ها و قرص های حاوی نیکوتین از این نوع درمان ها محسوب می شوند. تداوم در ترک سیگار، مستلزم روش هایی است که با استفاده از نیروهای ذهنی، بر اعتیاد روانی فرد غلبه نماید. برای این کار روش هایی مانند مشاوره، شناخت درمانی، رفتاردرمانی، یوگا، مدیتیشن و هیپنوتیزم معرفی شده است. پژوهش های متعددی، سودمندی استفاده از هیپنوتیزم در ترک سیگار را به اثبات رسانده اند. هیپنوتیزم به دلیل دارا بودن ویژگی های منحصر به فرد، جایگاه بسیار متفاوتی دارد. هیپنوتیزم با مدیریت استرس، ایجاد آرامش و همچنین کنترل هیجانات ناخوشایند، نیاز کاذب فرد به مصرف سیگار را برطرف و ترک دراز مدت آن را میسر می سازد. هیپنوتیزم با چندین مکانیسم، در ترک سیگار موثر است:
- تنفس های عمیق و آرام طی هیپنوتیزم می تواند جانشین مناسبی برای الگوی خاص تنفس حین مصرف سیگار باشد.
- تلقینات مثبت به کار رفته در خود هیپنوتیزم موجب تشویق تغییر رفتار و ایجاد تصویر مثبت شخص از خودش می گردد.
- استفاده از هیپنوتیزم، فرآیند مشاهده درونی و خودپایشی را تقویت می کند.
- به کمک هیپنوتیزم، بازسازی شناختی لازم برای ترک سیگار، بهتر و موثرتر اتفاق می افتد.
- تصویرسازی های ذهنی هیپنوتیزمی، نیرویی به مراتب قوی تر از اراده ترک سیگار در فرد ایجاد می نماید.
- مشخص شده که در حالت هیپنوتیزم، مواد تحت عنوان آندرفین از پایانه های اعصاب بدن ترشح می شود که حالتی از سرخوشی و شعف در فرد ایجاد می کند. ترشح این مواد علاوه بر ایجاد احساس سرخوشی، استرس و فشارهای روانی را نیز برطرف می نماید.
از آنجا که انگیزه های هر فرد برای ترک سیگار با دیگری متفاوت است، موثرترین تلقینات هیپنوتیزمی، آنهایی است که بر اساس نیازها و انگیزه های شخصی، طراحی و ساخته شده باشد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب