رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۸:۲۷:۴۶ ۲۰۲۴/۱۹/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

کودکانی که در دوران قبل از سه سالگی دچار کمبود پروتئین و یا کمی کالری بوده اند همواره نمرات کمی در تست های هوشی کسب کرده اند. در یک تحقیق گروهی، رژیم غذایی کودکانی که گرفتار بدی تغذیه بوده اند قبل از دو سالگی تغییر دادند و غذای خوب و مغذی به آنها خوراندند. تست هایی که بعدا روی این کودکان انجام شد نشان داد که هوش این کودکان ۱۸ نمره بالاتر از آن گروهی بود که تغییری در رژِیم غذایی آنها داده نشده بود. باوجود آن که رژیم غذایی غیرکافی در دوران نوزادی باعث هوش کم در کودکان می شود، بدی تغذیه در تمام دوران زندگی کودک اثر می گذارد. تحقیقی بر روی ۵۰۰ کودک دبستانی متعلق به خانواده های کم درآمد انجام شد. در این تحقیق به نصف این کودکان برای مدت دو سال روزانه شیر خورانده شد و نصف دیگر به روش قبل تغذیه شدند، پس از انقضای این مدت تست های هوش این طور نشان دادند که فقط سه درصد کودکانی که به آنها شیر داده شده بود هوش پایین تر از ۸۰ داشتند، در صورتیکه در گروه دیگر، ۴۰ درصد کودکان هوش کمتر از ۸۰ داشتند. کودکانی که در خون آنها به حد کافی ویتامین ث وجود دارد هوش بالاتر از گروهی دارند که این ویتامین در خونشان کم است. وقتی این ویتامین به کودکان دچار کمبود داده شود، قدرت ذهنی آنها بالاتر می رود. پروتئینها هم برای رشد و توسعه مغزی و افزایش هوش کودکان بسیار مهم است. نوع پروتئینهایی که باید برای کودکان تأمین شود شامل پروتئینهای حیوانی مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ و ماهی، و پروتئینهای گیاهی مانند لوبیا، نخود، عدس و غیره می‌شود. برخی از موادغذایی مهم برای رشد و توسعه عقلی و هوشی کودکان عبارتند از: ماهی، سبزیجات و میوه ها، تخم مرغ، آجیل و دانه های کامل و لبنیات.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب