رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۳۵:۳۵ ۲۰۲۴/۲۹/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

از آنجا که بیش از ۳۰ % تصادفات ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان می باشد لذا با فناوری سیستم هوشمند راننده اقدام به کنترل وضعیت راننده درصورت بروز حالت های نشان دهنده کاهش هوشیاری وی و اخذ تصمیم گیری های صحیح و به موقع، سعی در کنترل خودرو و جلوگیری از وقوع تصادفات می شود.
۱- با استفاده از یک دوربین تشخیص چهره حالت های راننده را رصد کرده و برای هر حالت تصمیم های متفاوتی گرفته می شود. برای مثال در صورت بسته بودن طولانی چشم ها برای بیش از ۵ ثانیه از سنسور لرزشی تعبیه شده در صندلی راننده برای ویبره کردن جهت بیدار کردن راننده استفاده می شود.
۲- همچنین زمانی که راننده بیش از ۵ ثانیه به حالت ویبره صندلی، واکنشی نشان نداد با به صدا درآمدن آژیر هشدار و همچنین فرمان به کاهش سرعت خودرو به حالت تنظیم فرمان با توجه به سنسورهای فاصله سنج تعبیه شده در جلو و عقب خودرو جهت سنجش فاصله استاندارد با سایر وسایل نقلیه، اقدام به ترمز خودکار اتومبیل بدهد.
۳ - امکان ارسال داده ها به مرکز و دریافت اطلاعات در زمان دقیق و با سرعت بالا یکی دیگر از کاربردهای این سنسور می باشد. یعنی در صورت بروز هرگونه حادثه مثل انحراف خودرو از خط جاده، بی توجهی راننده به مقابل، خواب آلودگی، خستگی، بسته شده طولانی مدت چشم ها، بروز حالت های عصبی یا بیماری، به سرعت به مرکز اطلاع رسانی کرده و با سرعت بالای روند ارسال و دریافت داده، سیستم هوشمند اقدام به اخذ تصمیم گیری مناسب می نماید.
۴- کمک به حفظ سلامت و افزایش امنیت رانندگان توسط سیستم کنترل هوشمند راننده یکی دیگر از کاربردهای این تکنولوژی می باشد. برای مثال درصورت مشاهده حمله قلبی یا حالت های شبیه به وقوع سکته در رانندگان و یا بروز حالت عصبی، در مرحله اول با داده های بدست آمده اقدام به کنترل خودرو کرده و سپس با توجه به سیستم موقعیت یاب جغرافیایی تعبیه شده در خودرو، به نزدیکترین اورژانس اطلاع رسانی کرده و با اعلام مشخصات خودرو و موقعیت جغرافیایی آن در جاده، اعلام نیاز به کادر اورژانس می نماید.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب