مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجي:
_تخم مرغ ۵عدد
_آرد سفید ۲ پيمانه
_شیر ۱,۲پيمانه
_شکر ۲ پيمانه
_روغن ۱,۲پيمانه
_وانیل نصف قاشق چای خوری
_بگین پودر ۱قاشق چای خوری
_پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی
۱_ ابتدا زرده وسفيده تخم مرغ ها را جدا کرده سفیده تخم مرغ را با دور تند هم زن به مدت ۸ دقيقه می زنیم تا هنگامی که کاسه را برگردانیم سفیده نریزد. کاسه سفیده را در کناری قرار می دهیم.
۲_ حال زرده ها را با هم زن آنقدر می زنیم تا کرم رنگ شود، بعد وانیل و شکر را اضافه کرده هم می زنیم تا شکر کامل با تخم مرغ ها مخلوط شود. بعد شیر و دو قاشق آب گرم را اضافه می نمایم و هم می زنیم.
۳_ مخلوط زرده را با سفيده زده شده مخلوط کرده به آرامی هم می زنیم.
۴_ آرد را با بگین پودر مخلوط کرده، سه بار الک می کنیم بعد به مخلوط تخم مرغ؛ آرام آرام اضافه می نماییم و خوب هم می زنیم تا یک دست شود.
۵_ مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم؛ به یک قسمت پودر کاکائو الک کرده اضافه می نماییم و هم زده تا یکدست شود.
۶_ کف قالب را چرب کرده مقداری از کیک ساده را ریخته بعد کیک شکلاتی را می ریزیم و با قاشق روی کیک را تزیین می نماییم.
۷_ کیک را در دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۵ دقيقه قرار می دهیم.
۸_ کیک آماده شده را تا هنگام سرد شدن از قالب در نیاورید تا خرد نشود.
۹_ کیک آماده سرو مي باشد.