رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۰۸:۳۴ ۲۰۲۵/۰۲/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 نسـل اول شبکه های تلفن همراه، از انتقـال آنالـوگ بـرای خدمـات گفتـاری و انتقـال صـدا اسـتفاده کـرده اسـت، در حالـی کـه نسـل دوم، ظرفیـت و پوشـش (فنـاوری دسترسـی چندگانـه دیجیتـال) را معرفـی کـرده اسـت. نسـل سـوم کـه تلاش می کنـد داده هـا بـا سـرعت بیشـتری انتقـال یابـد و تجربـه ای جدیـد بـه نـام «پهنـای بانـد تلفـن همـراه» را معرفی می کند که توسـط نسـل چهارم به دسـت می آید. نسـل چهـارم، دسترسـی بـه طیـف گسـترده ای از خدمـات مخابراتـی، از جملـه خدمـات تلفـن همـراه پیشـرفته پشتیبانی شـده توسـط شـبکه های تلفـن همـراه و ثابـت، همچنیـن بـا پشـتیبانی طیـف گسـتردهای از نـر خ داده هـا، مطابـق بـا تقاضاهـای خدماتـی در محیـط چندکاربـره را فراهـم می کنـد. نسـل پنجـم (۵G )بایـد فناوری هوشمندتری باشد که تمام جهان را به هم متصل کند. در واقع نسل پنجم می تواند یک ارتباط بی سـیم کامـل و بـدون محدودیـت باشـد و بی سـیم جهانـی واقعـی را ارائـه می دهـد. ۵G چیزی حدود ۱۰ تا ۲۰ برابر سریع‌تر از فناوری نسل قبل خود یعنی ۴G عمل می‌کند.
به طور کلی استفاده از شبکه ۵G در سه گروه اصلی صورت می پذیرد:

۱. ارتباطات گسترده بین انواع ماشین ها: این قابلیت با عنوان اینترنت اشیاء (IoT) نیز شناخته می شود و به معنای ارتباط میلیون ها دستگاه بدون نیاز به دخالت انسان می باشد. این قابلیت باعث انقلابی در فرآیندهای صنعتی امروزی مانند کشاورزی، تولید و ارتباطات تجاری می گردد.

۲. ارتباطات با تاخیر ناچیز: ماموریت های حساس مانند کنترل آنی دستگاه ها، روبات های صنعتی، ارتباطات بین ماشین ها، سیستم های امنیتی، رانندگی خودکار، جراحی از راه دور و بسیاری روندهای خاص دیگر بدین شکل انجام پذیر خواهند بود.

۳. افزایش پهنای باند: بهبود این مورد سبب بالا رفتن سرعت انتقال اطلاعات و ظرفیت شبکه می شود، همچنین کاربردهای جدیدی شامل دسترسی به اینترنت بدون سیم در هر نقطه نیز امکان پذیر می شود.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب