رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۴:۱۳:۳۶ ۲۰۲۲/۳۰/۱۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

ژل رویال یکی از فرآورده های زنبور عسل است که به آن شاه انگبین، شیر زنبور عسل، شهد شاهانه و غذای ملکه هم می گویند. این ماده بسیار مغذی و نیرو بخش است. در واقع به عنوان غنی ترین ماده مغذی بیولوژیک شناخته شده و از گذشته ای دور به عنوان اکسیر جوانی و مایه حیات در طب باستان؛ کاربرد داشته و اکنون نیز در کشورهای پیشرفته جهان استفاده طبی از آن بر پایه تحقیقات دانشمندان معتبر و رایج است. ژل رویال مایعی غلیظ، شیری رنگ و بسیار مغذی از ترشحات زنبور عسل است که توسط غدد موجود در سر زنبوران کارگر جوان ترشح می شود و به عنوان غذا برای زنبورهای کارگر و ماده مغذی جهت ملکه زنبورها استفاده می شود. در واقع ملکه زنبورها، ملکه به دنیا نمی آیند بلکه به خاطر نوع تغذیه اش که از ژل رویال می باشد به ملکه تبدیل می شود. لاروی که قرار است به ملکه تبدیل شود فقط از ژل رویال و به مقدار زیاد برای چهار روز اول زندگی اش تغذیه می شود و این تغذیه سریع باعث رشد ناگهانی مورفولوژی ملکه می شود که شامل تخمدان های کاملا رشد کرده، برای تخمک گذاری می باشد. ملکه ۴۲ درصد بزرگتر و ۶۰ درصد سنگین تر از زنبوران کارگر است. ملکه ها ۴۰ برابر زنبوران کارگر عمر می کنند. از لحاظ شیمیایی ژل رویال بسیار پیچیده و غنی از پروتئین است و هشت آمینواسید ضروری، اسیدهای چرب مهم، قندها، استرول ها و ترکیبات فسفری مانند استیل کولین را شامل می شود. از لحاظ فیزیکی ژل رویال ماده ای است ژلاتینی سفید مایل به زرد روشن، کلوییدی و چسبناک با بوی خاص که هنگام حل شدن کمی کف تولید می کند. PH آن اسیدی بوده و وزن مخصوص آن ۱/۱ است. خواص ژل رویال طبیعی باعث شده تا بسیاری از مردم از آن، به عنوان دارو استفاده کنند.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب