رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۱۹:۴۰ ۲۰۲۴/۲۹/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 بسیاری از افراد، ماهی منجمد نمی‌خرند چون تصور می‌كنند هر گوشتی منجمد شود، مزه و طعم آن عوض می‌شود در صورتی كه اگر انجماد درست و مراحل صید تا انجماد به شكل صحیح صورت گرفته باشد، دیگر جایی برای این تصورات نخواهد بود. یادتان باشد، گوشتی كه خوب منجمد و به دقت از آن نگهداری شود و حمل و نقل مناسبی داشته باشد، كیفیتش پایین نمی‌آید. تنها تغییر چند درجه‌ای دما لازم است تا تازگی و لطافت محصول از بین برود. در كل، انجماد یكی از بهترین روش‌ها برای حفظ ارزش تغذیه‌ای موادغذایی است به شرطی كه تمامی مسایل در نگهداری و حمل و نقل آنها رعایت شود. در زمان منجمد کردن ماهی درجه برودت آن باید به منفی ۳۰ درجه سانتیگراد برسد، اگر غیر از این باشد به علت فعالیت های شیمیایی و بیوشیمیایی، ماهی پس از گذشت چند ماه فاسد و غیرقابل مصرف می گردد. در صورت نگهداری با درجه برودت منفی ۳۰ درجه سانتی گراد می توان به مدت یکسال ماهی را در وضع مطلوبی نگهداری نمود. از نشانه های فساد در ماهی منجمد می توان به موارد زیر اشاره کرد.
۱- الیاف تشکیل دهنده ماهی منجمد شده، خشک بوده و زمان باز شدن یخ مقدار زیادی آب چک وجود دارد.
۲- گوشت ماهی در هنگام پخت سفت شده و در زمان مصرف خشک و چوب مانند است.
۳- بوی طبیعی ماهی کاملا تغییر کرده و بیشتر بویی شبیه شلغم پیدا می کند.
۴- در ماهیان چرب به علت اکسید شدن چربی، مزه و بوی تندی در ماهی ایجاد و رنگ آن به زرد مایل به طلایی می گراید.
۵- به علت از دست رفتن مقداری از آب بدن ماهی در اثر عدم نگهداری صحیح در سردخانه در نقاط مختلف لکه های سفید رنگی به وجود خواهد آمد که به سوختگی سردخانه ای مشهور است.
در صورت فساد، با فرو کردن کارد در قسمتی از بدن ماهی بوی گندیدگی به مشام می رسد که می تواند در اثر انجماد ناقص یا کندی باشد که روی ماهی انجام گرفته و منجر به فساد ماهی شده است.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب