رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۳:۴۸:۳۰ ۲۰۲۴/۲۴/۱۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

در کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا و اروپا با وجود زمین و نیروی کار گران قیمت پرورش قورباغه بزرگ آمریکایی، غیراقتصادی است چون قورباغه های پرورشی از آسیا با قیمت کم به این کشورها صادر می شوند در کشورهای آسیایی به علت نیروی کار و زمین ارزان، پرورش قورباغه دارای صرفه اقتصادی است. ضمن این که ظرفیت بازاری پوست و چرم آن هم وجود دارد. قورباغه آمریکایی گونه ای بزرگ، دارای حداکثر اندازه ۱۵ سانتی متر و حداکثروزن ۹۰۰ گرم است. رنگ پشت بدن سبز کدر یا متمایل به قهوه ای است و در برخی گونه ها خاکستری تیره تا سیاه می باشد. .
اهمیت پرورش قورباغه
۱- بسیاری ازتحقیقات علمی و آزمایشگاهی روی قورباغه انجام می شود.
۲- در بعضی از کشورها به مصرف غذا می رسد.
۳- از قورباغه ها برای تشخیص تست حاملگی استفاده می شود (تزریق ادرار زن حامله به قورباغه نر باعث اسپرم دهی آن می شود).
۴- از پوست قورباغه برای تهیه چرم استفاده می شود.
۵- ماده بوفوتنین که در روانپزشکی استفاده می شود از پوست قورباغه دریایی بدست می آید.
۶- از قورباغه و مواد زائد آن می توان در تغذیه ماهیان و سایر آبزیان استفاده نمود.
۷- مواد مترشحه از پوست قورباغه حاوی ترکیبات مختلفی است که در مقادیر کم برای کاهش فشار خون، گشودن رگ ها، تحریک تنفس و گردش خون، تسریع التیام زخم ها و ممانعت از عفونت ها مفید است.
مشکلات پرورش قورباغه
۱- رقم بالای همنوع خواری در سیستم های پرورشی قورباغه ها دیده می شود در سیستم های بزرگ وقتی غذای کافی در دسترس باشد درصد همنوع خواری بین ۱۰ تا ۳۰ درصد در طول روز اول متغیر است.
۲- قورباغه ها دشمنان فراوانی دارند مثل مارها، خرچنگ هاف لاک پشت ها و پرندگان که در صورت نبود حصار مناسب می توانند به آنها آسیب وارد سازند.
۳- دارای آهنگ رشد کمی هستند.
۴- قورباغه ها جانوران قلمرو طلبی هستند و به همین دلیل تعداد آنها در واحد سطح باید کم در نظر گرفته شود و در صورت بالا رفتن تراکم، بیماری های آنها قابل کنترل نیست.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب