رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۵۸:۰۵ ۲۰۲۴/۲۱/۱۱     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

halimbademjan

حلیم بادمجان غذای مغذی و خوشمزه ایرانی است که در شیراز، اصفهان و کرمان طرفداران خاص خودش را دارد و بخصوص در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره های افطاری است. روش پخت این غذا ساده است و تقریبا" همه آن را می پسندند. می توان حلیم بادمجان را با ترکیبات مختلفی از پیاز داغ تزئین کرد.

مواد لازم برای حلیم بادمجان:
_بادمجان ۲ کيلو
_برنج ایرانی نيم دانه یک پیمانه
_گوشت نرمه ۵۰۰ گرم
_پیاز یک کیلو
_گردو۲۵۰ گرم
_کشک
_نعنا
_روغن
_نمک،دارچین، هل،زعفران، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا بادمجان ها را پوست کنده سرخ می نمایم و کنار می گذاریم. حال دو عدد پیاز متوسط را رنده کرده با یک قاشق روغن تفت داده تا طلایی شود. سپس گوشت را به آن اضافه می نمایم. سپس زردچوبه، هل، دارچین و زعفران را به گوشت اضافه کرده هم می زنیم. بعد یک لیتر آب به داخل دیگ اضافه کرده به مدت ۲ ساعت می گذاریم، بپزد. هنگامی که گوشت خوب پخته شد؛ آب گوشت را صاف کرده و برنج را با آب گوشت می پزیم تا خوش طعم شود. در همین مرحله، نمک را به برنج اضافه می نمایم. هنگامی که برنج هم پخت؛ گوشت ها را ریش، ریش کرده و تمامی مواد، یعنی گوشت، برنج و بادمجان را با هم مخلوط کرده؛ داخل قابلمه ای روی شعله گاز می گذاریم و به مدت ۲ ساعت می پزیم و آنقدر هم می زنیم تا خوب کشدار شود و هم زدن سخت شود. بعد گردو را که رنده یا چرخ کرده ایم، به مواد اضافه می کنیم و خوب هم زده تا همه مواد با هم مخلوط گردند. حالا، حليم بادمجان آماده سرو شده است. می توانید با پیاز سرخ شده، کشک، نعنا و گردو؛ روی حلیم بادمجان را تزیین کنيد

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب