رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۵:۴۳:۱۵ ۲۰۲۴/۲۹/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

tahietahchin

ته چین مرغ، غذائی ایرانی بسیار شیک و خوشمزه است. ته چین مرغ، با داشتن برنج، منبع غنی از کربو هیدرات و با داشتن مرغ، خلال بادام، ماست و تخم مرغ منبع غنی از پروتئین به شمار می رود. این غذای خوشمزه و مفید همچنین دارای انواع ویتامین های A,B و مواد معدنی همانند آهن، پتاسیم، کلسیم، روی، سدیم و منیزیم است.

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ:
_مرغ نگيني۵۰۰گرم
_خلال بادام ۱۰۰گرم
_برنج ایرانی دوپيمانه
_ماست دوپيمانه
_تخم مرغ۳عدد
_زعفران۱قاشق چای خوری
_نمک .هل .دارچین .گلاب به میزان
_روغن به میزان لازم
_زرشک قرمز نصف پيمانه
 
طرز تهیه:
ابتدا مرغ وخلال را که از شب قبل با هل و گلاب و زعفران خیس کرده ایم را داخل دیگ ریخته به مدت ۲ساعت می پزیم. سپس مرغ وخلال را صاف کرده؛ آب را با برنج، نمک و دو ملاقه کوچیک روغن می پزیم، تا حدی که آماده دم کشیدن شود. در مرحله بعد، در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته حسابی با هم زن دستی هم می زنیم تا حالت لختگی تخم مرغ ازبین برود. سپس ماست را اضافه کرده و بعد نمک، هل زعفران، دارچین و گلاب را اضافه کرده خوب هم می زنیم. حال مرغ، خلال و برنج را اضافه کرده هم می زنیم تا همه مواد مخلوط شود. در این مرحله، قابلمه یا قالب مورد نظر را با روغن چرب کرده، یک لایه نازک از مواد فوق را داخل آن می ریزیم. بعد زرشک قرمز را که از قبل تفت داده ایم بر روی  آن لایه مي ريزيم. دوباره مواد ته چین را روی آن می ریزیم. این غذا را هم میشود داخل فر درست کرد، بدین صورت که، ته چین را در دمای ۱۸۰درجه طبقه وسط فر، به مدت ۴۵  دقيقه بگذارید و سپس گریل را روشن کنید، آنقدر که برشته شود. هم می شود، قابلمه را به مدت یکساعت بر روی شعله گاز بگذارید؛ بعد آن را برگردانید، تا طرف دیگر ته چین برشته شود. می توان در آخر با زرشک سرخ شده، کنجد و گردو آن را تزئین کرد.

tachin

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب